perjantai 30. joulukuuta 2011

Vuosi päättyy sukkakimaraan

Toiset neulovat sukkia innokkaasti ennen joulua ja jotkut vasta joulun jälkeen. Minä näköjään kuulun jälkimmäiseen kategoriaan. Joululomalla hoksasin nimittäin yhtäkkiä, että 7Veljestä -langasta tekee varsin nopeasti perussukat. Vaikka sukan kokonumero olisikin 46!

POLKKA-SUKAT
Lanka: Novita 7Veljestä Polkka 133g
Puikot: 3.5mm


Tätä väriä ei ole kaupoissa myynnissä, vaan se on Novitan messuille tekemä värjäys. Aika kiva väritys mielestäni.


Sukat annoin pojalleni. Taustalla pilkistelee Angry Birds -tyyny, joka minun oli ostettava joululahjaksi pojalleni. Ikäähän hänellä on jo 18, mutta taitavat nuo linnut sopivan vähän kaiken ikäisille.

PINKIT SUKAT
Lanka: Novita 7Veljestä Raita 103g
Puikot: 3.5mm
Tätä vaaleanpunaista ihanuutta olen hautonut varastoissani jo useamman vuoden. Nyt sitten tuli vihdoinkin sellainen olo, että haluan tehdä siitä perussukat tyttärelleni. Hän on nimittäin villasukkien suurkuluttaja. Ilokseni viime aikoina myös pinkki väri on kelvannut, vaikka välillä se olikin inhokkivärien listalla.


Lankaa on vieläkin jäljellä, joten minäkin saan ehkä samanlaiset joskus. Toisaalta pinkit lapasetkin voisivat olla aika repäisevät...

Lopuksi vielä sukat langasta, jonka ostin helmikuussa Skotlannin matkalta. Langassa on aika villi väritys ja kaiken kruunaa hopealanka.

BLING BLING -SUKAT
Lanka: Opal mit Silbereffekt 67g
Puikot: 2mm
Näitä tehdessä meinasi usko loppua heti alkuunsa, sillä värit näyttivät ihan kauheilta varressa. En tiedä tottuiko silmä, vai mistä johtuu, mutta työn edetessä nämä alkoivat näyttää ihan hyvältä.


Mulla ei ole ikinä ennen ollut kimaltelevia villasukkia, joten nämähän minä voisin vetäistä huomenna jalkaani uudenvuodenaaton kunniaksi!


Tänään minua ilahdutti: Ostin tänään itselleni uuden Marimekko-vihon, johon kirjaan taas muistiin kaikki vuoden aikana tekmäni käsityöt. Vihkoon kirjaan myös kaikki lankaostokseni. Näitä vihkoja on kertynyt jo useita ja aina uuden aloittaminen tuntuu yhtä kivalta.


Onnellista uutta vuotta 2012 kaikille lukijoilleni!

14 kommenttia:

 1. Ihanan värisiä sukkia! :)

  Minunkin poikani sai sedältään Angry Birds -tyynyn, on nyt viikon verran nukkunut sen tyynyn kanssa sekä yö- että päiväunet. Ikää pojalla kohta 4 v. ;) Hän elää ihan Angry Birds -maailmassa; tänä aamuna heräsin siihen, kun poika sanoi unissaan "Älki Pöötsi luokaa" ja hetken päästä hän sanoi unissaan "Älki Pöötsi hammashalja". (siis Angry Birds -ruokaa ja -hammasharja) Viikon päästä meillä syödään sitten Angry Birds -synttärikakkua, jota on viimeksi tänään mainostettu mummulle puhelimessa. :D

  VastaaPoista
 2. Nättejä sukkia! Mulla sukkailu on hirttänyt kiinni, niitä syntyi sekä ennen joulua joululahjoiksi että nyt joulun jälkeen muuten vain :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja sukkia! Kiva idea tuo vihko! Hyvää ja ahkeraa vuotta 2012

  VastaaPoista
 4. Pirteitä raitoja.
  Hyvää uutta vuotta sinulle.

  VastaaPoista
 5. Hyvää ja leppoisaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 6. Kauniita, pirteän värisiä sukkia!
  Oikein Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 7. Kauniita sukkia! Messuilla harmitti kovasti kun huomasin blogistasi että tuota lankaa siellä oli ollut ja kun me sinne sunnuntaina päästiin niin ei tietenkään enää silloin ollut jäljellä. Tosi kauniit värit kaikissa sukissa ja ihanat kimalteet viimeisissä. Ihanaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 8. Upeita sukkia , kaikki !
  Oikein hyvää Uutta Vuotta Sinullekin !

  VastaaPoista
 9. Ihania sukkia! Bling-sukat ovat niin reippaan ja raikkaan väriset, että pakostikin tulee hyvälle tuulelle nuo jalassa. Nyt vasta muistinkin, että minullakin on jotain bling-lankaa ostettuna, nimellä Disco. Sopisikin aloitettavaksi näin uudenvuoden vaihtumisen kunniaksi :) Kaikkea hyvää sinulle vuoteen 2012!

  VastaaPoista
 10. Upeita sukkia kaikki.
  Kiitos kuluneesta vuodesta. Blogissasi on aina kiva piipahtaa. Ihanaa Alkavaa Vuotta Sinulle.

  VastaaPoista
 11. Kauniita sukkia!
  Hyvää alkanutta uutta vuotta!

  VastaaPoista
 12. Mahtavan väristä tuo kimalteleva sukkalanka!

  VastaaPoista