sunnuntai 10. maaliskuuta 2019

Dumbledore-sukat


DUMBLEDORE-SUKAT
Lanka: Opal Harry Potter Dumbledore 67g
Puikot: 2.25mm
Linja-automatkalle piti saada jotain helppoa neulottavaa. Tällä(kin) kerralla otin sukkalankakerän ja rupesin neulomaan perussukkia.


Valitsemani lankakerä on todellinen vuosikertalanka; olen ostanut sen nimittäin jo vuonna 2008. Houkuttimena oli tietenkin langan nimi. Kukapa ei voisi vastustaa Harry Potter -lankaa. Lankojen värit ovat saaneet nimensä Potter-hahmojen mukaan. Minun lankani on nimeltään Dumbledore.


Minulla ei ole minkäänlaista selitystä sille, miksen ole jo aikaisemmin neulonut tästä langasta. Langan tuntuma on tosi miellyttävä, eikä väreissäkään ole moittimista.


Tänään minua ilahdutti: Kun ideoita ja ihania lankoja on niin paljon, mutta aikaa rajallisesti, niin olisi mahtavaa, jos neuleet valmistuisivat karvismaiseen tyyliin:


4 kommenttia:

 1. Harry Potter -lankaa, mahtavaa! Olisinkohan kyennyt myöskään vastustamaan kiusausta...? Uudet Muumi-langat eivät houkuta, hintavaa kun laatu ei eroa Novitan muista langoista.
  PS. Harhalaukaus, onnistuin vahingossa poistamaan itseni lukijoista - vaan ei hätää, onneksi huomasin ja lisäsin samantien takaisin listoille. :o)

  VastaaPoista
 2. Voi vitsi, en oo ees tienny tämmösistä Potter-langoista (toki vuosikerta selittää tietämättömyyteni). Hauskoja! Mainion väriset sukat, toki Dumbledorea ajatellen voisivat olla räväkämmätkin. ;)

  VastaaPoista
 3. Hauskat värit! Minullakin on ollut Potter-lankaa, ja samana vuonna olen ostanutkin sen kuin sinä, Priimasta. Minun sävyni oli Draco ja sukat siitä neuloin v. 2013 sentään. Ne sukat käytin jo loppuun, eli ovat jo sukkien taivaassa. ;)

  VastaaPoista
 4. En mäkään oo tiennyt, että on Potter-lankoja olemassa! Oon aloittanut kutomisen lapsuuden jälkeen vasta muutama vuosi sitten, niin nää on menneet ihan ohi. Toi värimaailma on kyllä tosi kiva, pitääpä googlata sarjan muidenkin lankojen värejä.

  VastaaPoista