lauantai 30. maaliskuuta 2019

Piece of Silver

PIECE OF SILVER
Lanka: Kässäkerho Pom Pom Merino Single 357g
Puikot: 2.5 ja 3.5mm
Ohje: Piece of Silver by Veera Välimäki (Laine Magazine, Issue 1)
Kun ensimmäinen Laine-lehti ilmestyi, en noteerannut mitenkään tätä Veera Välimäen suunnittelemaa Piece of Silver -paitaa. Se oli mielestäni liian lyhyt ja poolokauluskin tuntui huonolta ajatukselta, vaikka muuten suorastaan rakastan pooloja.


Vähitellen silmiini osui muiden tekemiä versioita ja yhtäkkiä minunkin oli saatava oma Silverini.


Käyttämäni lanka on Kässäkerho Pom Pomin Merino Singleä. Väri on nimeltään Kupari ja mielestäni se on tosi kaunis. Neuloessa vuorottelin keriä (en kuitenkaan resoreissa) ja siksi väritys on tasainen. Koekäytin puseroa tänään, eikä se kutita yhtään edes kaulasta.


Valitsin M-koon ja lopputulos on aika tyköistuva. Pituutta kuitenkin lisäsin rutkasti, koska en halunnut napapaitaa. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Harmi vaan, että sää rupeaa kohta olemaan liian lämmin tälle paidalle.

Tänään minua ilahdutti: Olen aloittanut lankavaraston kevätsiivouksen. Tarkoitus on laittaa myyntiin kaikki sellaiset langat, jotka ovat odottaneet neulomisvuoroaan vuosikaupalla. Unelma olisi, että minulla olisi kotona vain sellaisia lankoja, jotka tuottavat suurta iloa. Konmarituksesta taitaa siis olla kyse!

2 kommenttia: