maanantai 7. syyskuuta 2020

Mökkisukat


MÖKKISUKAT
Lanka: Novita Nalle yht. 87g
Puikot: 2.75mm
Ohje: Mökkisukat (Metsänväkisukat, Susanna Mertsalmi)


Mökkisukat ovat pitkään olleet minun haaveissani. Halusin omiin sukkiini punaisen tuvan ja sopivaa Nalle-lankaa löytyikin varastoistani.


Aluksi olin aivan varma, että kirjoneuleesta tulee todella epäsiisti, sillä en ole kovin harjaantunut tekemään kirjoneuletta sukkiin tai lapasiin. Höyrytys sai taas kerran ihmeitä aikaan ja olen lopputulokseen oikein tyytyväinen.


Värit ovat ihanan jouluiset, joten voi olla, että nämä päätyvät joululahjaksi. Oikeastaan nyt olisi oikea hetki aloittaa muidenkin joululahjojen tekeminen. Mutta toisaalta mielessä on kaikki muitakin projekteja. Ehkä pitääkin unohtaa kaikki "täytymiset" ja neuloa kulloinkin sitä, mikä tuottaa kaikkein eniten iloa!

Tänään minua ilahdutti: Huomasin juuri, että blogini täytti viime kuun lopulla kymmenen vuotta!!! Koska varsinainen juhlapäivä meni jo, niin palaan asiaan myöhemmin. Ehkäpä tiedossa on arvontaakin...

2 kommenttia:

  1. On tosiaan jouluiset sukat. Kauniit. Pitäisikin tehdä nuotkin sukat.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Maailmassa on niin paljon kivoja ohjeita, että aika ei millään riitä kaikkien tekemiseen. Kaiken lisäksi koko ajan putkahtelee uusia kivoja malleja.

      Poista