maanantai 26. joulukuuta 2011

Myrskyisää tapaninpäivää

Ulkona on sellainen myrsky, että on parasta pysytellä sisätiloissa. Koko joulun on muutenkin ollut sellainen ilma, että on ollut viisainta laittaa sälekaihtimet kiinni, jotta pääsisi edes jotenkin joulutunnelmaan. Meillä joulua on vietetty tällaisissa tunnelmissa.Tänään minua ilahdutti: Tänään ei ole tulossa vieraita, emmekä itsekään ole menossa kyläilemään. Olen katsellut digiboxilta vanhoja tallennuksia ja aion jatkaa sitä vieläkin. Samalla on tietenkin kudin kädessä ja suklaatakin on lähettyvillä. Tämä on parasta rentoutumista!

4 kommenttia:

 1. Samat asiat täälläkin ilahduttavat! Vaikka pienten jalkojen tepsutus on kivaa, niin ihan rauhassa olo kahden kesken lukien, tallenteita katsoen ja neuloen on ihanaa.

  Hyvää joulun jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Myrskyisää on, ei oikein ulkoilemaan viitsi lähteä. Minäkin nautin tästä oikeutetusta joutenolosta kotona. Meillä tosin niitä pikkujalkoja on ihan omasta takaa, joten täysin levollista täällä ei ole, mutta silti :)

  VastaaPoista
 3. Kotosalla täälläkin vietetään tapaninmyrskyn iltaa. Ihania tunnelmallisia kuvia sulla! Aamulla ja päivällä oli vähän toisenlaiset tunnelmat kun moottorisahaa tarvittiin et päästiin kotiin...

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa rentouttavalta tuo sinun joulunviettosi!

  VastaaPoista