perjantai 16. joulukuuta 2011

Lahja itselle ja muuta mukavaa

Mun läheiseni eivät oikein ymmärrä, että kaikkein eniten toivon joululahjaksi lankaa tai neulomiseen liittyviä tarvikkeita. Siksipä kävinkin kaiken kiireen keskellä lankakaupassa ostamassa itselleni lahjan. (Kävin siis oikeassa kaupassa, enkä omassa "putiikissani", josta kerroin edellisessä postauksessa.) Tarkoituksena oli ostaa neliskulmaiset puiset sukkapuikot. Sellaiset ostinkin, mutta sitten silmäni osuivat lankaan, jota oli ihan pakko ostaa myös pari kerää.Tuo Katian lanka (60% merinoa ja 40% polyamidia) on kauneinta lankaa, mitä olen pitkiin aikoihin nähnyt. Valokuvat eivät tee oikeutta tälle langalle. Luonnossa nämä kerät ovat kuin punatulkkuja!


Eipä tästä enää joululahja parane!

Lankaa on tullut muualtakin, vaikka kovasti mun pitikin pienentää varastojani. Novitalle laitoin muutama viikko sitten kirjeen, johon laitoin näytteet viallisista lankakeristä (Frida ja Crystal). Hyvitykseksi sain kaksi kerää punaista Crystalia, josta olen aikaisemmin tehnyt tyttärelle pipon ja kaulurin. Pitäisiköhän näistä keristä tehdä vielä lapasetkin?


Kirpparillakin tuli tänään piipahdettua ja sieltä löytyi vuosikertalankaa, Angorina Lyxiä kauniin tummanruskean värisenä. Valitettavasti keriä oli vain neljä, mutta kyllähän noin riittoisasta langasta jo jotakin saa aikaiseksi.


Tänään minua ilahdutti: Ostin lähikaupasta talouspaperia. Yleensä ostan edullista kaupan omaa merkkiä, mutta näin joulunajan kunniaksi ajattelin ostaa kuviollista paperia. Kun katselin pakettia kotona hieman tarkemmin, niin ilo oli suuri, kun huomasin, että kuvat ovat Virkkukoukkusen käsialaa! Rullassa on kolmenlaisia kuvia:
PS. Kyseessä on Lotus Emilia.

9 kommenttia:

 1. Aika varma keino saa mieluiset joululahjat!

  VastaaPoista
 2. Herkkua lankaa ja kivaa paperia. Miksi meidän lähikauppa ei tätä talouspaperia myy?

  VastaaPoista
 3. Kaunis lanka, ja ajatteles, että Katia on espanjalainen lanka eikä sitä tunnu saavan mistään. Noh, yhdessä kaupassahan kävin tällä viikolla mutta ei siellä ollut esim. tuota Darlingia.
  Ai ai, mun täytyy laittaa pojalle viesti, että ostaa paketin tuota paperia. Käytän sitten ensi talvena, tuliskohan kesäkuvallistakin paperia.

  VastaaPoista
 4. Vitsit nyt on pakko heti lähteä kauppaan ostamaan talouspaperia! Mut raaskiiko tuota sit käyttää?

  Kun itse ostaa niin saa mieleisensä lahjat:-) Minustakin tuo punatulkku on tosi nättiä. Ja Angorina Lyxistä tulee mieleen muistoja. Opintotukipäivänä mentiin torin varrelle Anjalinille ostamaan jotain ihanaa lankaa...

  VastaaPoista
 5. Nyt on mullaki! Paprua siis. Melkein myöhästyin töistä sen (ja tarjouskahvin) takia:-) Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
 6. En minäkään taida saada mieluisinta Joululahjaa. Kaunista tuo Punatulkkulanka. Onko neliskanttisilla puikoilla helppo neuloa?

  Talouspaperi on ihku IHANA :)

  VastaaPoista
 7. kaunista lankaa ja pakko saada tuota talouspaperia!Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 8. Ääh! Palvelin tökkii ja lähetti äskeisen kommenttini ties mille planeetalle.
  Saa pienet ukkelit ihmeissään lueskella, kun kirjoittelin nätistä lankakerästä ja paperirullasta. =O()
  Hieno keksintö tuo langan ostaminen itselle lahjaksi!
  Itse ostan aina jouluisin kirjan, jonka sitten käärin kauniiseen pakettiin.
  Tuota talouspaperiapa täytyy kaupasta etsiskellä.
  Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 9. Tuo Katian punainen on todella ihana väri! Ja hyvän löydön teit kirpparilla, kyllä neljästä kerästä saa jo ihan kivan kokoisen työn aikaiseksi.

  VastaaPoista