tiistai 27. joulukuuta 2011

Joululahjoja

Joulupukki toi monta ihanaa lahjaa, enkä aio niitä kaikkia tässä esitellä. Tänä vuonna lapsenikin olivat päättäneet muistaa meitä vanhempia lahjoilla. Poikani meinaa välillä tuskastua totaalisesti lankakasoihini ja niinpä hän on vannonut, ettei aio koskaan ostaa minulle lankaa. Jostain kumman syystä hän kuitenkin suostui luopumaan periaatteestaan ja paketista löytyi tällainen suklaalevyn kera:


Kun kyselin, miten hän oli päätynyt juuri tähän lankaan, niin syynä oli kuulemma langan nimi; hänhän on itsekin isoveli!

Tyttäreni mainosti jo etukäteen, että hänen lahjansa ei ole kaupasta ostettu, eikä se ole myöskään itse tehty.  En kyllä millään keksinyt, että mikä se voisi olla. Kortin toinen puoli näytti tältä:


... ja toisella puolella oli tämä:


Ihanan mahtava lahjaidea! Täytyykin tarkkaan harkita, että milloin käytän nuo kymmenen hierontakertaa.

Miehelleni vinkkasin aika suoraan, että lahjakortti lankakauppaan olisi parasta, mitä tiedän. Onneksi hänellä on ollut niin paljon työkiireitä joulua ennen, että hän todella suostui hankkimaan minulle helpon (mutta ah niin mieluisan) lahjan:Kuten huomaatte, niin olen ollut onnentyttö lahjojen suhteen!

Tänään minua ilahdutti: Jouluruuat on nyt syöty ja tänään voidaan palata taas normaaliin ruokavalioon. Hassua, miten nopeasti noihin jouluherkkuihin voikin kyllästyä!

7 kommenttia:

 1. Ihanat lahjat! Minusta paras tuo herttainen hierontalahjakortti.

  VastaaPoista
 2. Kannattaa se ihan ääneen sanoa mitä toivois lahjaksi, saattaa toteutua;) Kivasti kangasta saat tuolla kortillasi ja hierontakortti se vasta hyvä lahja onkin. Se on aina tarpeen kelle vaan.
  Lokoisia loppuvuoden päiviä!

  VastaaPoista
 3. Aijai, hierontalahjakortti on kyllä mainio lahja :D

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihana tuo lahjakortti. Ihana ja lämmöllä anettu

  VastaaPoista
 5. Ihania lahjoja! Saat kutoa niskat kipeiks ja sitten päästä niskahierontaan. Kyllä kelpaa!

  VastaaPoista
 6. Ou jee lahjakortti lankakauppaan, täytyypä pitää mielessä:)!

  VastaaPoista
 7. Onpas tontut olleet kuulolla.
  Niskahierontaa ja lankoja, voisiko käsityönharrastajalle parempia lahjoja miettiäkään.
  Mukavia vuoden vaihteen päiviä!

  VastaaPoista