keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Petrolia

Kuten olenkin jo kertonut, niin pidän kovasti erilaisista väreistä. Yksi suurimmista suosikeista on petroli. Siksi olinkin innoissani, kun huomasin että Novitan syksyiseen värikarttaan oli tullut tätä väriä ainakin Seiskaveikkaan ja Tempoon. Paksuista langoista tehdyt neuleet ovat vähän epäkäytännöllisiä, mutta siitä huolimatta ostin petrolia Tempoa heti, kun sitä kauppaan ilmestyi. Malliksi valitsin boleron uusimmasta Novita-lehdestä. Tein boleroa kesähelteillä hikisillä sormilla ja ihme kyllä, valmista tuli aika nopeasti. Mallineule oli tosin aika kenkku neulottava, mutta onneksi lopputulos palkitsi ahertamisen.

Lanka: Novita Tempo 490g
Puikot: 7 ja 8 mm
Ohje: Novita Syksy 2010, malli 47
Tänään minua ilahdutti: Koira käyttäytyi todella hienosti eläinlääkärissä.

5 kommenttia:

 1. Nätti neule!

  Mulla on ollut jo jonkin aikaa älytön hinku petroolin väriseen lankaan. Mie vaan näytän niin aneemiselta kyseisessä värissä, että saapi jäädä haaveilun tasolle. Tietty vois tehdä jonku raitaneuleen ruskeasta ja petroolista. Josko se vähän tasoittaisi petroolin vaikutusta naamatauluun.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi blogissani! :) Tulin vastavierailulle kurkkaamaan, kun en ole täällä ennen käynyt, ja tämähän onkin melko uusi blogi näköjään. Kivalta näyttää! :) Tuo petroolinvärinen neuleesi on kyllä kaunis, aivan upea tuo solki kiinnittämässä neulettasi. :)

  Minäkään en muuten tee yleensä kahta sukkaa yhtä aikaa muutoin kuin jostain erityisestä syystä. Tässä tapauksessa syynä on lanka, jonka riittävyys mietityttää, ja siksi teen mielelläni sukkia rinnakkain, että jos lanka alkaa uhkaavasti huveta loppusuoralla, niin saan ainakin sukista sitten samanlaiset. Toisekseen kun aloitin nyt sukat kärjestä, mikä on minulle vähän vieraampi tapa kuin perinteinen varresta aloitettu sukka, niin saatan helposti unohtaa, miten tein ensimmäisessä sukassa esim. aloituksen, lisäykset yms. jos en heti tee toista perään samaan vaiheeseen. Perussukassa vielä muistaa, kun teen ne aina samalla tavalla. ;) Tai sitten jos teen jostain valmiista ohjeesta, niin sitten voi siitä katsoa sen toisenkin sukan ohjeen, ei tarvitse yhtä aikaa tehdä. Puseroissa teen yleensä hihat yhtä aikaa samalla puikolla, että saa lisäykset samoille kohdille.

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa blogailemaan! Ihania neuleita täällä.

  VastaaPoista
 4. Vau, tosi hieno! Tosi herkullinen neulepinta!

  VastaaPoista
 5. Hei, surffailin netissä ristiin rastiin ja törmäsin blogiisi. Kuvasi bolero on lähes identtinen oman boleroni kanssa, joka on ostettu kaupasta vuosia sitten. Omassani lanka on ohuempaa ja hieman tummempaa, mutta myös petrolin värinen. =)Jouduinkin hetken hieromaan silmiäni, kun näin tuon kuvan.

  VastaaPoista