sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Nyt se on valmis

Eilen illalla sain virkattua mysteerihuivin päättelykerroksen. Vielä puolenyön aikaan konttasin pitkin lattiaa ja laitoin huivin pingotukseen Alustana mulla on aikoinaan Biltemasta ostetut palaset, jotka ovat osoittautuneet aika käteviksi, sillä niistä saa koottua juuri halutun kokoisen alustan. Pingottaminen on minusta aina yhtä hankalaa, etenkin huivien.


Tässä lisää kuvia huivista.

22 Leaves Shawlette by Lankakomero
Lanka: Opal (Sommernachtstraum) 71g
Puikot: 4mmTytär toimi mallina. Hänen mielestään huivin lanka on aika rumaa, mutta minä olen kyllä ehdottomasti eri mieltä! Huivi on malliltaan kaunis, mutta en ole vielä ihan varma, että miten huivia tulen käyttämään. Ehkäpä kiepsautan sen kaulalle, kuten tuossa alimmassa kuvassa.

Tänään minua ilahdutti: Sienimuhennos! Tytär oli eilen koiran kanssa pitkällä metsälenkillä ja tuliaiseksi hän toi ison pussillisen suppilovahveroita. Mies teki niistä maukasta muhennosta. Kyllä mun kelpaa!

5 kommenttia:

 1. Kaunis huivi ja minä tykkään kyllä tuosta langasta!

  VastaaPoista
 2. Nätti huivi! Opal on kyllä ihan loistava lanka neuloa...

  VastaaPoista
 3. Kylläpä siitä tuli kaunis! Omani on ollut jäähyllä viikonlopun ajan - mökillä on niin kehnot valot, etten ottanut mukaan ollenkaan. Tänne päätettiin kuitenkin jäädä vielä yöksi kun ruokaakin on...sienimunakas tulossa ja kissa kadoksissa. Toivottavasti tulee ennen aamua!

  VastaaPoista
 4. Huivissa on kaunis malli. Omani on vasta kopiona paperilla.
  Väri on kiva, vaihtelevuutta pitää olla.

  VastaaPoista
 5. Huivi on kaunis! Väritkin ovat kauniit.
  Mie olen löytänyt tatteja, tänäänkin päästiin niillä herkuttelemaan.

  VastaaPoista