keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Peittokatsaus

Tasaisin väliajoin tekee mieli tehdä peittoja. Mieluiten virkkaan niitä, mutta ainakin yhden olen myös neulonut. Tälläkin hetkellä minulla on jemmassa virkattuja palasia, mutta niitä tarvitaan vielä paljon lisää, ennen kuin niistä peittoa saa aikaiseksi. Rupesin katsomaan vanhoja valokuvia ja yritin etsiä sieltä kaikki tekemäni peitot. Ihan kaikkia ei löytynyt ja voi olla, että joistakin vanhemmista ei ole koskaan kuvaa otettukaan.


Suurin osa peitoista on päätynyt lahjoiksi; etenkin noita pieniä vauvapeittoja on kiva antaa uusille tulokkaille. Kaikkein suuritöisin on ollut kuvasarjan ensimmäinen peitto, joka on tehty isoäidinneliöistä. Olenkin sanonut lapsille, että se on perintökalleus, josta täytyy pitää hyvää huolta! 

Tänään minua ilahdutti: Hieroja kävi tänään hieromassa kipeitä hartioitani. Nyt kelpaa taas tarttua puikkoihin!

4 kommenttia:

  1. Voi että miten kauniita peittoja kaikki. Aivan ihania. Minä olen myös monet peitot tehnyt isoäidin neliöillä. Taas olen vauvanpeittoa tekemässä,mutta sitä teen ristipistoilla ja on suuritöinen,eikä vielä aikoihin valmis ja varsinkin kun mulla on monta muuta kässyä menossa.

    VastaaPoista
  2. Onpas siinä upeita peittoja! Vaikka olenkin armoton isoäidinneliö-fani, niin minusta noista kivoimmat on nuo kaksi siksak-peittoa. :)

    VastaaPoista
  3. Ihanat peitot, reippaat ja raikkaat värit.

    VastaaPoista