torstai 9. syyskuuta 2010

Hupsista!

Kovasti olen yrittänyt pienentää valtavaa lankavarastoani, mutta tasaisin väliajoin tulee tällaisia repsahduksia:


Sukkalankoja lukuun ottamatta, mulla on aika harvoin tarkkaa kuvaa siitä, mitä langoista aikanaan valmistuu. Ostokriteerinä onkin usein langan kaunis väri tai edullinen hinta. Tänään kumpikin kriteeri täyttyi ja siksi lankavarasto karttui 900g:lla.

En kyllä osaa pitää näitä ostoksia minään paheena, sillä niin paljon iloa lankakerien sively ja värien ihailu tuottavat. Katsokaa vaikka näiden hahmojen ilmeitä! Ihan ilmiselvästi ne nauttivat olostaan lankaviidakossa.


Tänään minua ilahdutti: Löysin kirppikseltä todella halvalla kaksi melko uutta sisustuslehteä.

4 kommenttia:

 1. Mitäs tuo tommoinen lanka on? Ikinä kuullutkaan...

  VastaaPoista
 2. Lanka on nimeltään Novita Sirkus ja se on 100% akryyliä. Kerässä on 100g ja neuletiheys on 11s. Lanka taitaa olla samaa kuin Karuselli, mutta Sirkus on yksiväristä. hinta oli muistaakseni 2.49e eli varsin edullista.

  VastaaPoista
 3. Minä en yleensä kommentoi ihmisten lankaostoksia, mutta sinulla on nyt niin hyväntuulinen postaus, että pakko kommentoida jotain. :) Ihania nuo kaksi otusta lankojen päällä! :) Tuo Sirkus taitaa olla Novitan kampanjalankaa, niitähän välillä ilmestyy joihinkin kauppoihin pieni erä.

  VastaaPoista
 4. Sama juttu minullakin :) . Yritän pitää lankavarastoni aisoissa mutta aina silloin tällöin tulee ostettua ihanuuksia, ja tosiaan ihan vain sen ihanuuden perusteella, ilman varsinaista suunnitelmaa langan käyttämiseksi. Ja viikon päästähän ovat nuo kädentaitomessutkin täällä Helsingissä. Täytyy varmaankin laatia itselle budjetti sitä reissua varten :) .

  VastaaPoista