lauantai 18. syyskuuta 2010

Lankavarasto kasvoi taas!

Hieman kyllä hirvittää tämä lankojen hamstraus. Miten sattuukin aina niin, että samaan aikaan eri paikoissa on houkuttelevia lankatarjouksia ja kaiken kukkuraksi vielä nettitilauksetkin saapuvat samaan rysäykseen. Langat ovat kyllä ihania, mutta tätä nautintoa olisi hyvä jakaa vähän pidemmälle ajanjaksolle!

Kaikki alkoi siitä, että keskiviikkona tuli lankapaketti Saksasta. Tilasin sukkalankaa ja puserollisen Filzwolle-nimistä lankaa, joka taitaa olla ihan samaa lankaa kuin Novitan Puro. Ainakin vyötteen tiedot täsmäävät ja tuntuma on ihan "puromainen". Novitan versiossa ei ole kuitenkaan tätä väriä ja siksi sitä oli siis tilattava.


Tässä vielä lähikuva väreistä.


Ja sukkalangat näyttävät tältä.


Paketin mukana oli minipussi karkkeja, eikä mitä tähansa karkkeja, vaan lampaan mallisia hedelmäkarkkeja! En ole varma, että raskiinko edes syödä niitä.Torstaina vietettiin teetee-päivää lankakaupoissa ja kaikista teetee:n langoista sai 20%:n alennuksen. Kun kuulen sanan ale, niin se on ikäänkuin erikoislupa lähteä lankaostoksille. Tällä kertaa ostokset olivat vihreäsävyisä ja yllätys, yllätys, melko maltilliset:Sitten kyllä huomasin, että alekorissa oli 10 kerää kivan väristä Batika-lankaa. Langat ovat kahta eri värierää, mutta kun lupauduin ostamaan ne siitä huolimatta, niin Susu myi ne minulle puoleen hintaa. Luulen, että Susukin on tyytyväinen, kun sai hieman tilaa uutuuslangoille. Tosin nyt se tilaongelma siirtyi tänne meille!Postilaatikkoon oli tullut tänään ilmoitus saapuneesta paketista, joka täytyy noutaa postista... Ehkä on viisainta palata tähän asiaan joskus myöhemmin. Nyt menen katsomaan telkkaria ja otan kiltisti kutimet käteeni, jotta joskus olisi jotakin valmistakin esiteltävää.


Tänään minua ilahdutti: Jippii, viikonloppu alkaa! Sää on ollut hyvin vaihteleva; välillä paistaa autinko ja välillä sataa rankasti. Sen ansiosta näin tänään upean sateenkaaren. Luonto kyllä osaa nämä väriasiat.

PS. Kuvien lisäämisessä oli hieman ongelmia, joten tämä kirjoitus ilmestyy vasta lauantaina, vaikka se on kirjoitettu perjantai-iltana.

2 kommenttia:

  1. Hauska juttu noi lammaskarkit! Mistäköhän tiesivät lähettää ne juuri sulle?
    Juu aina ilahduttaa kun joku tekee kolon "ongelmajäteastiaan". Minkähän langan sitä seuraavaksi laittaisi ALEen:-)

    VastaaPoista
  2. Jestas kuinka upeita lankoja. Mistä tuolllaisia saa? Minä rakastan värikkäitä keriä yli kaiken. :D Mysteerihuivi on miulle mysteeri. Jossain toisessakin blogissa näin ko huivin kesken eräisenä.

    VastaaPoista