perjantai 3. syyskuuta 2010

Huivia tarvitaan!

Lämpömittari näyttää seitsemän plusastetta, vettä sataa ja tuuleekin niin, että hiukset meinavat lähteä päästä. Sehän tarkoittaa sitä, että syksy on saapunut kaupunkiin ja huiveja on ruvettava käyttämään. Onneksi tein kesän aikana kaksi huivia, joten nyt on kiva laittaa jotakin uutta kaulaan, kun menen ulkoilemaan hauvelin kanssa.

HARUNI by Emily Ross
Lanka: Sandnes Mini Palet 80g
Puikot: 3.5 mm
Virkkuukoukku: 2 mmHaruni-huivista tuli kyllä vähän liian pieni; ainakin jos aion pitää sitä kaulan ympärillä. Tämä toinen huivi onkin sitten muodoltaan täydellinen kaulahuivi. Ostin uuden mustan syksytakin, joten räväkkä oranssi piristää ihmeesti ilmettä.

Ohje: Drops
Puikot: 3.5 mm
Lanka: Schoppel Wolle Admiral ombré

Huivi on todella yksinkertaista ainaoikein-neuletta, mutta ehkäpä siinä onkin sen salaisuus. Luultavasti teen toisenkin huivin jostain toisesta langasta ja aika hyvä lahjaideakin tällainen huivi olisi.

Tänään minua ilahdutti: Blogissani on ollut jo yli kaksisataa vierailijaa, vaikka blogi on vasta vajaan viikon ikäinen. Kiitos teille kaikille!

5 kommenttia:

 1. Oi joi, tuo oranssi huivi näyttää tosi ihanalta! Langan pieni sävyvaihtelu tekee tuosta ainaoikeana neulotusta pinnasta tosi miellyttävän näköisen.

  VastaaPoista
 2. Ihanat huivit, reippaat värit.
  Näillä saa pirteyttä syksyyn.

  VastaaPoista
 3. Upeat värit molemmissa huiveissa!

  VastaaPoista
 4. Molemmat huivit ovat todella kauniita! Oletpa ollut ahkerana.

  VastaaPoista
 5. Kauniin huivin olet neulonut! Miullakin on Haruni juuri nyt pingottumassa.

  VastaaPoista