sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Kaappiin unohtunut

Käyköhän kenellekään muulle niin, että neule tulee valmiiksi ja sitten se unohtuu pitkäksi aikaa kaappiin. Viime viikolla laitoin mustat housut jalkaani ja puseroksikin valitsin mustan pooloneuleen ja lopputulos oli tietenkin aika synkkä. Silloin muistin, että onhan mulla bolero, jota en ole vielä koskaan käyttänyt!


BOLERO
Malli: Noro: Designer Mini Knits (Design 11)
Lanka: Silk Garden Lite (2025)
Puikot: 4 ja 4.5 mm

Kirjanpitoni mukaan bolero on valmistunut jo yli kaksi vuotta sitten (siksi kuvatkin ovat kesäiset). Olen ihan tyytyväinen lopputulokseen, mutta jostain syystä en ole bolero käyttänyt. No, kyllähän kaappien kätköistä on kiva löytää uusia vaatteita! 

Tänään minua ilahdutti: Kävin ruokakaupassa ja kassalla huomasin kauhukseni, että olin unohtanut lompakkoni kotiin. Tavarat oli jo pakattuna kasseihin, joten tuskanhikeä pukkasi otsalleni, kun mietin, että miten tästä selvitään. Ihana kaupankassa vain kysyi, että kestääkö kauan, jos käyn hakemassa lompakkoni kotoa! Onneksi lompakon hakuun meni vain kymmenisen minuuttia. Ihanaa, että ihmisen sanaan luotetaan! 

3 kommenttia:

  1. Kauniin kirjava bolero sinulta löytynyt kaappien kätköistä.

    VastaaPoista
  2. Iloisen värinen bolero, sopii mainiosti tummaa asukokonaisuutta piristämään :) Löytyispä miunkin kaapin perältä tuollasia!

    VastaaPoista
  3. Voi, juuri tänä syksynä, kun siivosin kaappeja, niin olen löytänyt vaikka mitä! Osa on mennyt sitten suoraan kirpparille tai osaa olen alkanut käyttämään uudestaan. Ihan kiva välillä löytää "uusiakin" juttuja, mutta nyt yritän pitää vähän tarkempaa huolta, mitä tuonne kaappeihin yleensä laitan (tai ostan tai teen). Yritän epätoivoisesti nuukailla... :-)

    VastaaPoista