lauantai 16. lokakuuta 2010

Noro-lapaset

Olen jättänyt keskeneräiset suuremmat työt hieman taka-alalle ja keskittynyt talvisiin asusteisiin. Tällä hetkellä teen säärystimiä tyttärelle. Muutama päivä sitten sain valmiiksi lapaset.

NORO-LAPASET
Lanka: Noro Silk Garden 57g
Puikot: 3.5 mm
Lanka on samaa, jota käytin Poppy-puserossa. Tykkään kovasti näistä väreistä. Vieläkin lankaa on hieman jäljellä, joten voi olla, että saan tehtyä siitä pipon.



Lankavarastokin on taas hieman pullistunut, mutta siitä kerron joskus toiste... Pitäisi kyllä saada jonkinlainen tolkku näihin ostoksiin, mutta vaikeaa se on. Toisaalta lankojen ostelu tuottaa kyllä suurta mielihyvää. Onneksi sentään kaikki muu ostaminen on hyvin kohtuullista minun kohdallani.

Tänään minua ilahdutti: Syysloma alkoi ja tätä iloa riittää viikon verran. Mitään erityisiä suunnitelmia ei ole. Aion vaan nauttia (ja neuloa!).

7 kommenttia:

 1. Kauniit lapaset. Tuo on minun lempivärini Noroista. Meilläkin löytyy sitä vaikka mistä. Vaippahousuissakin on oikein toimivaa ja äitistä vaipanvaihto mukavaa :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat. Noi lämmittää jo värillään!

  VastaaPoista
 3. Ihanat. Minäkin sorruin pahasti tuohon Noro lankaan.

  VastaaPoista
 4. Kauniit lapaset, ihanat värit.
  Aurinkoista syyslomaa!
  -Ritva-

  VastaaPoista
 5. Kauniit on ja tosi pirteät syksyn harmauteen. Mulla vielä toi Noro kokeilematta, vaikka mieki sorrun aina ostamaan uusia lankoja. Kyllä senki aika vielä tulee:):) Ja mielihyvää se tuottaa, kun lankoja hypistelee ja ostelee.

  VastaaPoista
 6. Täällä on tänään hypistelty aivan ihania lankoja! Valtavan hieno paketti.
  Hypistelen niitä toistaiseksi ja katselen ja nautin,kun nyt on pikkuisen kiire työvaihe, ettei ehdi aloittamanaan.
  Suuret kiitokset! kuvailen varmaan viikonlopulla niitä blogiini.

  VastaaPoista
 7. Hieno juttu, jos tykkäät langoista!

  VastaaPoista