keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Lanka-arvonta!

Blogini on vasta runsaan kuukauden ikäinen, mutta kävijöitä on käynyt jo runsaasti. Kommentteja on ollut myös kiva saada. Sen kunniaksi järjestän blogiarpajaiset. Voittaja tulee saamaan palkinnoksi lankaa. En ole vielä päättänyt, että mitä lankaa, mutta sen verran runsaat varastot mulla on, että sieltä luulisi löytyvän jotakin kivaa. Arpajaisiin voi osallistua kommentoimalla tähän postaukseen. Toivoisin sinun vastaavan yhteen kysymykseen: Mikä sinua ilahdutti tänään? Palkinto arvotaan ensi viikon keskiviikkona.Tänään minua ilahdutti: Olin koiran kanssa metsässä yli tunnin lenkkeilemässä. Blogikoiralla oli kaverina tuttavien westie ja voi sitä riemua, kun kaksi koiraa sai juosta mielin määrin pitkin pusikkoja!

26 kommenttia:

 1. Minua ilahdutti tänään idea, jonka keksin liittyen SYTYCK-haasteeseen. Jos saan silmukkamäärät sopimaan idean kanssa yksiin, olen askeleen lähempänä haasteen toteuttamista :)

  VastaaPoista
 2. Tänään minua ilahdutti lyhyt päivä yliopistolla ja ajatus huomisesta lapsuudenkodissa käymisestä pitkään aikaan. :)

  VastaaPoista
 3. Tänään ilahdutti se, kun lapsella on tulossa synttärit ja muisti että piilossa on herkkuja ja kaikkea mukavaa. Lisäksi en jaksa odottaa, että lapsi saa joululahjansa, baby bornin...

  Maija

  VastaaPoista
 4. Minua ilahdutti (eilen) se, että sain siivottua makuuhuoneen kunnolla - myös laatikot ja kaapit - sekä sain reunavirkkausta vaille valmiiksi Haruni-huivin. Tänään ilahduttaisi kovasti, jos ennätän tehdä sen viimeisen kerroksen ja laittaa huivin pingotukseen. Täytyy vaan ensin pyörähtää kaupungissa!

  VastaaPoista
 5. Minua ilahdutti (eilen)kaunis ja aurinkoinen päivä,ja tänään on myös aurinkoista!!!
  Halit!

  VastaaPoista
 6. Tänään minua ilahdutti se, että eilen kasattuihin lipastoihin mahtuvat juuri ne tavarat mitä pitikin. Ja se, kun isoveli sanoi pikkuveljelleen: "Minulla tulee sinua ikävä." Ovat erossa toisistaan kolme tuntia :)

  VastaaPoista
 7. Aremman kissani kehräys silittäessäni häntä :)

  VastaaPoista
 8. Minua ilahdutta juuri nyt, koska sain molemmat lapset nukkumaan päiväunille, ja saan hetken rauhassa/hiljaisuudessa ja istua tietokoneella =)

  VastaaPoista
 9. Minua ilahduttaa tänään Saksan matkan suunnittelu, neulominen ja äänikirja. :)

  VastaaPoista
 10. Tänään minua ilahdutti se, että vihdoinkin sain kunnon lääkkeen koviin niskakipuihini, lisäksi se, että vauvaa odottava ystäväni pääsi sairaalasta kotihoitoon ja voi hyvin :)

  VastaaPoista
 11. Minua ilahdutti tänään se, että minulla on ollut tosi rankka työviikko, enkä ole montaakaa silmukkaa ehtinyt neulomaan ja nyt on kolme päivää vapaata tiedossa, joten ehdin puikotkin ottamaan käteen.

  VastaaPoista
 12. Minua ilahdutti, kun väsyneenä tulin töistä kotiin, avasin tietsikan...... Ja oli taas niiiiin paljon ihania , kannustavia kommentteja :)

  VastaaPoista
 13. Minua on tänään ilahduttanut moni asia: vauvan päiväunet, kukkapenkin kitkeminen, vauva-vanhempi jooga ja miehen tuleminen kotiin töistä.

  VastaaPoista
 14. Minua on ilahduttanut ja virkistänyt ystävien tapaaminen kahvilla-meillä kahdella oli nimipäivät ja kolmas kutsui Pirjot työpäivän jälkeen kakkukahville.

  VastaaPoista
 15. Minua ilahdutti tänään moni asia. Aamulla herätessäni kissan kehräys, sitten valmistuneen mysteerihuivin pingottaminen, päivän aikana monta juttua ja illalla Salon Kip, jossa meitä oli koolla viisi. Koskas sä tuut?

  Mä en yleensä osallistu blogiarvointoihin mut pitihän tähän koska mullahan ei ole vielä tarpeeksi lankaa:-)

  VastaaPoista
 16. Minua ilahdutti tänään tämä ihana kiireetön aamu. Onnea lukuisista kävijöistä. Tämä on ihana blogi.

  VastaaPoista
 17. Vaikka on aamu, niin tänään ilahduttaa kun saan villalankavarastoni inventoitua vihdoin pitkän suunnittelun jälkeen.
  Myös kissan "suijaaminen" jaloissa heti aamusta ilahduttaa ja kissan kehräys.

  VastaaPoista
 18. Mie ilahuin suunnattomasti kun Oulusta kotiin ajellessamme tyttäreni Hanna-Kaisa soitti ja kertoi tulevansa pienten poikiensa Aaron 1,5v ja Oskarin 4kk, kanssa viikonlopuksi mummulaan, kun mies on lauantain metsästyskavareiden kanssa mökkeilemässä. Ja sekin toi iloisen mielen, kun Rosaliinan jalkakipuihin ei ainakaan tässä vaiheessa löytynyt kasvukipuja kummempaa syytä. Reumapolilla käytiin, hoitaja haastatteli lääkäri tutki ja lopuksi kuvattiin. 5-8 kilsan juoksulenkit voi siis jatkua.

  VastaaPoista
 19. Minua ilahduttaa tänään se, että on viikonloppu. Vaikka huomenna onkin koulutuspäivä... =)

  VastaaPoista
 20. Tänään minua ilahduttivat eilen keitetty lihasoppa, valmistunut miesten sukka, postilaatikko jossa ei ollut laskuja, chiball-tunti, kolmet pingotukseen päässeet sukat ja suklaalevy. Ja mies, joka töistä tultuaan tiskasi.

  VastaaPoista
 21. Tänään minua ilahdutti se että työpäivä on ohi ja pitkä ilta edessä jonka voin viettää kutoen=)

  VastaaPoista
 22. Minua ilahdutti tänäänse, että pääsin koiran kanssa pitkähkölle lenkille.

  VastaaPoista
 23. Minua ilahdutti tänään työntäyteinen päivä harjoittelussa, onnistumisen hetket ja tunne siitä, että olen todellakin valmis valmistumaan ammattiini. :)

  VastaaPoista
 24. Minua ilahdutti tänään/ eilen se että lapsuusaikainen ystäväni, joka on hyvä ystäväni vielä tänäkin päivänä tuli käymään ja jäi vielä yöksi.. oli ihanaa muistella vanhoja juttuja lapsuudesta aamuyön tunneille asti :)

  VastaaPoista
 25. Onnea kuukauden ikäiselle blogillesi! Täällä on mukavaa vierailla ideoita etsien. Kirppiksellä käyn minäkin mielelläni, lankoja varsinkin etsin.
  Tänään nautin kiireettömästä aamusta ja lehden lukemisesta. Iloisuuteenhan ei paljon tarvita.
  Hyvää syksyä sinulle!
  -Ritva-

  VastaaPoista
 26. Kyllä se on oma poika, hän tekee jokaísesta päivästä niin erikoisen. :)

  VastaaPoista