keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Baktuksia

Edelleen on aika lämmintä, mutta siitä huolimatta kaulan ympärille on mukava saada jotakin pientä lämmikettä. Siihen on omiaan Baktus-huivi. Olen tehnyt näitä yksinkertaisia, mutta nerokkaita huiveja jo useamman.
Eniten näistä kolmesta huivista tykkään ekassa kuvassa olevasta, jonka olen tehnyt Cherry Tree Hillin -langasta. Keskimmäinen on ns. lace-versio. Alimmaista on sen sijaan tullut varmasti eniten käytettyä.

Baktus on juuri sopiva työ pitää laukussa mukana, sillä se menee pieneen tilaan ja malli on niin helppo, että erilaiset keskeytykset eivät saa katastrofia aikaiseksi. Perussukka on tietysti myös hyvä "käsilaukkutyö".

Tänään minua ilahdutti: Haluaisin kovasti päästä Tampereelle Kädentaitomessuille lauantaina. Silloin mulla on valitettavasti työpäivä ja luulin jo, että messut jäävät minun osaltani messuamatta, mutta nyt huomasinkin, että myös sunnuntaina järjestetään bussimatka Tampereelle! Jippii!

7 kommenttia:

 1. Kivoja baktuksia, miustakin ylin on nätein :) Oon kerran neulonut yhden baktuksen, mut en neulo enää. Liian yksitoikkoinen malli miun makuun, vaikka lopputulos onkin mainio.

  VastaaPoista
 2. Onpa upeita. Nuo värit ovat ihania kaikki.

  VastaaPoista
 3. Kauniita Baktuksia.

  Olen tehnyt muutaman Baktuksen (oliskohan neljä), juuri tuo mallin helppous on ihana -aina voi jättää kesken. Eikä haitta vaikka keskustelisi vieraiden kanssa tai katsoo mielenkiintoista/jännää juttua telkkaria.

  VastaaPoista
 4. Nättejä ovat kaikki. Tylsäähän niitä on neuloa, mutta ne on tosi käytännöllisiä. Sukankudin on kiva nettisurffailuneule:-)

  VastaaPoista
 5. Baktukset on tosi pirteitä :) Ja just sellaisia "ei tarvitse ajatella mitään" -käsitöitä ;)
  Oikein mukavaa Pyhäinpäivää!

  VastaaPoista
 6. Kauniita baktuksia. Saako udella mitä lankaa noihin käytit, ovat niiiin ihanan värisiä kaikki.

  VastaaPoista
 7. Maila: Ekassa on Cherry Tree Hill Louet Germs Fingering, tokassa Drops Fabel ja alimmassa Hjertegarn Bamboo Strömpegarn.

  PS. Kiitos kehuista!

  VastaaPoista