keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Viilenevää

Sää on ilmiselvästi viilenemässä ja sehän on oikeastaan ihan hyvä, sillä nyt on hyvä syy kaivaa kaapista jotakin villaista päällepantavaa. Liivi on varsin kätevä vaate, sillä se ei ole liian kuuma sisällä. Kotiliedessä oli muutama vuosi sitten ohje tähän liiviin, joka on yksi suosikkivaatteistani. Värit eivät oikeastaan ole lempivärejäni, mutta jokin näissä kyllä viehättää. No, kuten olette varmasti huomanneet, niin olen varsin kaikkiruokainen värien suhteen. Pelkkä musta tai valkoinen ei ole todellakaan minun juttuni.  Mottoni onkin: Väriä elämään!

LIIVI
Ohje: Kotiliesi 2/2007
Lanka: ONline Linie 195 Candia
Puikot: 5 ja 6 mm


Mulla on tällä hetkellä olo kuin pienellä lapsella, joka odottaa jouluaattoa. Minä nimittäin en millään jaksaisi odottaa sunnuntaihin asti, jolloin pääsen Tampereelle Kädentaitomessuille. Tulostin netistä jo messukartan, johon olen merkinnyt kiinnostavien näytteilleasettajien paikkoja. Eipä mene turhaan aikaa etsimiseen!

Tänään minua ilahdutti: Käytän työmatkat hyödyksi kuuntelemalla autossa äänikirjaa. Tällä hetkellä Jarkko Sipilän Katumurhaaja on niin jännässä kohdassa, että olisin halunnut ajaa ylimääräisen lenkin autollani!

6 kommenttia:

 1. Onpa kaunis liivi. Ja todella kivat värit!

  VastaaPoista
 2. Kaunis liivi, minä tein aikoinaan erivärisenä. :)

  VastaaPoista
 3. Värit tekevät tuosta liivistä erikoisen nätin!

  VastaaPoista
 4. Tosi nätti liivi, kauniit värit!
  Mulla on vähän samanlainen olo noiden Tampereen messujen suhteen, onneksi mun tarvitsee nukkua yks yö vähemmän ;)

  VastaaPoista
 5. Luin juuri tuon Sipilän kirjan, jännä oli. Pitäs minunkin kokeilla äänikirjoja.
  Sinulla on ihana asia tämä : Tänään iloitsin...

  VastaaPoista