tiistai 31. elokuuta 2010

Noropaita

Tykkään värikkäistä langoista ja siksi kai Noron langat viehättävät erityisen paljon silmääni. Eilen illalla sain valmiiksi tämän ribbipuseron, jonka tekemisen aloitin jo helmikuussa. Aivan kuten monella muullakin neulojalla, niin myös minulla tuo saumojen ompelu on joskus yhtä tuskaa. Siksi kai minulla niin monta työtä kesken onkin. No, ehkäpä tämä blogi-innostus saa aikaan sen, että valmistakin rupeaa syntymään.

Langat tähän puseroon tilasin rapakon takaa melko edulliseen hintaan. Lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen ja uskonkin, että tästä tulee hyvä peruspusero arkikäyttöön.

RIBBIPUSERO

Ohje: Moda 1/2008, malli 26
Lanka: Silk Garden Lite (2047) 490g
Puikot: 4 mm


Uskon siihen, että on tärkeää ajatella elämän positiivisia asioita ja eikä ainoastaan vain ajatella, vaan myös sanoa ne ääneen. Niinpä aion jatkossa kirjoittaa muistiin jokaisen päivän kohokohdan tai myönteisen asian.

Tänään minua ilahdutti: Tein koiran kanssa pitkän lenkin aurinkoisessa ja melko lämpimässä säässä.

4 kommenttia:

 1. Tosi kaunis paita! Yleensä en ehkä niin ymmärrä noron perään hihkumista, mut on se tuossa kaunis!

  Maija

  VastaaPoista
 2. Mun lempparilankaa. Noroista neulominen on mielestäni jopa terapeuttista, ilo silmälle, positiivistä. Kiva ajatus sulla!

  VastaaPoista
 3. Päivän positiivinen olis varmaan täälläkin paikoillaan, joten koitan muistaa tuon...

  Noropaitasi on just kiva kun se on niin perus. Sille on käyttöä vuosiksi eteenpäin. Täällä istuu yksi onnellinen Silk Garden Lite - palmikkoneule päällä eikä palele yhtään:-)

  VastaaPoista
 4. Mahtavan ihanat värit. Kyllä sitä meikä hyppii aina kattoon kun noita ihanan värikkäitä neuleita näkee. Ja just raita on se mun juttu. TODELLA kaunis neule, lanka on mulle vielä outo.

  VastaaPoista