perjantai 21. heinäkuuta 2023

Silver River Shawl

SILVER RIVER SHAWL
Lanka: Aara Tunto (värit Piste ja Lapponia) yht. 176g
Ohje: Silver River Shawl by Helen Stewart

Olin kesäkuussa lomamatkalla Latviassa ja tarvitsin jonkin reissuneuleen. Huivi tai sukat sopivat hyvin tähän ja tällä kertaa loin silmukat Helen Stewartin suunnittelemaan Silver River Shawliin.

Olen aiemmin valittanut, että Helenin suunnittelemista huiveista tulee aika pieniä, mutta nyt on huivilla reilusti kokoa!

Langoiksi valitsin Aaran Tunto -lankaa. Värit Piste ja Lapponia sopivat mielestäni todella hyvin yhteen. Taas kerran kävi niin, että olen ostanut vyyhdit aivan eri aikaan ja kotona sitten huomasin, että nämähän ovat kuin luodot toisilleen.

Huivi on pingotettuna hieman hassun mallin, mutta käytössä se ei aiheuta ongelmaa.

Tällä huivilla pääsen osallistumaan ILO-lankakaupan järjestämään yhteisneulontaan nimeltä "aloita aarasta23".

Tänään minua ilahdutti: Museokortin ansiosta olen käynyt todella monessa kohteessa ja suurin osa niistä on löytynyt vieläpä melko lähiseudulta.

5 kommenttia:

 1. Värit sopivat todella hyvin yhteen, ja huivi on muutenkin käytännöllisen kokoinen. T Saukkis, joka myös koluaa museoita museokorttinsa kanssa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Museokortin ansiosta tulee lähdettyä moneen sellaiseen paikkaan, jotka muuten jäisivät täysin huomiotta.

   Poista
 2. Hauska pintaneule tuossa valkoisessa osassa. Värit sopivat hienosti yhteen. Helen Stewartilla on kauniita huiviohjeita. Silver River Shawl näkyi olevan Raverlyssä. Pitääpä merkata suosikkeihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan koukussa noihin Helenin huiveihin. Eilen aloitin taas uuden!

   Poista
 3. Kaunis huivi ja rupesin mietimään sitä lahjahuiviksi kummitytölle (50-v lahjaksi :D). Tästä ja omien lasten vanhenemisesta huomaa olevansa ikääntynyt ja erityisesti, kun nousee hitaasti ylös ja lähteää kankeasti liikkeelle.
  Museokortti on hyvä. Toinenkin hyvä asia on se, että voi käydä useammin ja katsoa vähemmän kerralla, sen verrankuin aivot ottavat vastaan.

  VastaaPoista