sunnuntai 16. heinäkuuta 2023

Maj-raitaneule

MAJ-RAITANEULE
Lanka: BC Garn Allino ja Novita Cotton Linen yht. 387g
Puikot: 3 ja 4mm
Ohje: Maj-raitaneule by Anna Tanskanen (Kotivinkki 11/2023)

Kotivinkki-lehdessä on ollut viime aikoina useampikin kiva neuleohje. Yksi niistä on Anna Tanskasen suunnittelema Maj-raitaneule.

Tähänkin neuleeseen onnistuin "upottamaan" kaksi vanhaa lankaa lankavarastoistani. Sekä BC Garnin Allinossa että Novitan Cotton Linen langassa on puuvillaa ja pellavaa.

Harmaa ja musta ovat väreinä aika ankeita, mutta lopputuloksesta tuli kyllä aika kiva.

Tein tällä kerralla XL-koon, mutta L-koko olisi luultavasti ollut parempi valinta. Ei tämäkään ole kuitenkaan mahdottoman iso.


Musta lanka (Cotton Linen) pölisi todella paljon neulottaessa. Imurointi oli tarpeen, kun oli jonkin aikaa istunut ja neulonut tätä puseroa. Käytössä tilanne varmasti rauhoittuu.

Tänään minua ilahdutti: Olimme Loimaalla Vihannonkulma-nimisessä kahvilassa. Siellä kahvia tarjoiltiin pressopannusta. Kahvi oli niin hyvää, että nyt tekisi mieli hankki tuollainen pannu kotiinkin!


6 kommenttia:

 1. On kyllä kauniit raidat ja aivan ihana malli paiassasi. Novita Cotton Linen on kiva lanka neuloa.

  VastaaPoista
 2. Harmaa-musta on ihan hyvä perusväri paitaan. Joku muukin kommentoi, että olisi pitänyt valita pienempi koko siihen malliin. Kotivinkissä on ollut kivoja ohjeita, testineuloin yhden Anna Johannan paidan, ja siitä tuli oikein kiva. T Saukkis, joka aikoo neuloa sen Anna Johannan huivin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa-musta on aika helppo yhdistää muiden vaatteiden kanssa.

   Poista
 3. Todella kaunis pusero. Vaikka harmaa ja musta ovat yksinään vähän synkkiä, niin tuo yhdistelmä on oikein raikas. Kiva yksityiskohta on myös resorin reuna; onko siinä pieni i-cord?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Resorin viimeinen kerros neulotaan oikein ja se saa aikaiseksi kivan efektin.

   Poista