perjantai 1. tammikuuta 2021

Joululahjoja


On jotenkin epätodellinen olo, kun miettii, että tänään on vuoden 2021 ensimmäinen päivä. Minulle tammikuun 1. päivä on perinteisesti ollut ajankohta, jolloin tutkin edellisen vuoden neuletilastoja. Niin olen tehnyt nytkin ja niihin palaan seuraavassa postauksessa. Nyt voisin tehdä katsauksen lahjoihin, jotka liittyvät käsitöihin.

Oma joululahjani oli Wool Me Oncen lankajoulukalenteri. Yllä olevassa kuvassa näet kaikki 24 minivyyhtiä (20g/vyyhti). Värit ovat todella kauniita. Nyt täyttyy tarkkaa harkita, mihin nämä ihanuudet käytän.


Neuleystävältäni sain jouluaattona ihanan pienen lahjan postilaatikkooni:


Pojaltani sain itse tehdyt säädettävät sukkaplokkerit, lankaa ja puikkomitan, jossa on Raitalammas-logo! Pojan neulova tyttöystävä oli apuna lahjaa suunniteltaessa.Silloin harvoin kun tyttäreni pääsee Ruotsista käymään, niin pyydän häntä tuomaan Stickat & Sånt -lehden tuliaiseksi. Tällä kerralla hän kertoi, että lehti oli loppunut kaupasta, jossa hän yleensä käy. Lehtiä oli kuitenkin myöhemmin tullut lisää ja niin sain yllätyksenä lahjaksi haluani lehden. Sen lisäksi hän oli tehnyt fudgea.

Minä puolestani ostin tyttärelleni palapelin. Vaihtoehtoja oli monta, mutta valinta oli harvinaisen helppo, kun näin tämän:


Tänään minua ilahdutti: 


5 kommenttia:

 1. Ihanat langat tuosta joululankakalenterissa. Mulla oli erilainen ja langat oli vähän erilaisia kun olivat eri tekijöiltä. Täytyypä esitellä joulukalenteri tässä joskus blogissa.
  Kiva palapeli.

  Hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Mistä olet ostanut ton palapelin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salon Suomalaisesta kirjakaupasta.

   Poista
  2. Kiitos tiedosta, toivottavasti niitä on siellä vielä, täytyy käydä katsomassa.

   Poista