sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Malibu-pitsineule

Olen aikamoisen ylpeä, kun voin esitellä teille jo neljännen neulepuseron/villatakin tämän vuoden puolella! En tietenkään ole ehtinyt neuloa näin monta suurta neuletta ihan alusta asti, vaan kyse on keskeneräisistä töistä, jotka ovat odotelleet neulekorissani jo vaikka kuinka kauan.

LEHTIKUVIOINEN PITSINEULE
Lanka: Novita Malibu 713g
Puikot: 5.5mm
Ohje SK 4/2007, malli 1 


Tämä on ollut todellinen ikuisuusprojekti; olen aloittanut sen tekemisen kesällä 2008! Onneksi puseron malli on melko ajaton, joten viivästyminen ei haittaa kovin paljon.Novita Malibu -lanka on jälleen niitä lankoja, joiden valmistus on lopettu. Sinänsä aika sääli, sillä Malibun pinta on hieman kiiltävää, joka tuo neuleeseen juhlavuutta. Lanka on myös aika ryhdikästä.


En ole aikaisemmin ollut kovin innostunut lehtikuviosta, mutta tällä hetkellä se taitaa olla aika muodikas juttu. Ainakin Ravelryssa on runsaasti uusia ohjeita, joissa on samankaltaisia kuvioita. Yksivärinen lanka tuo kuvion kauniisti esille.


Taidan säästää tämän neuleen ns. paremmaksi puseroksi, jota voin käyttää, kun haluan hienostella.


Lankoja olen hankkinut tämän vuoden puolella, mutta koska olen ahkerasti saanut myös töitä valmiiksi, niin lankavarasto on pienentynyt alkuvuodesta 760 grammalla. Toivottavasti miinusputki jatkuu tässäkin kuussa!

Tänään minua ilahdutti: Helmikuussa sain luettua (itse asiassa kuunneltua) ainoastaan yhden kirjan. Nyt yöpöydälläni on niin monta hyvää kirjaa, etten oikein tiedä, että mistä päästä aloittaisin. En ole siis ainoastaan lankahamsteri, vaan osaan hamstrata ympärilleni myös kirjoja ja lehtiä.

17 kommenttia:

 1. Kaunis neule. Tuo malli sopii sinulle todella hyvin.
  Ja ajaton se on, niin kuin kirjoititkin.

  Mukavaa alkavaa viikkoa ♥

  VastaaPoista
 2. Onnittelut, oikein kaunis neule, Tosi nätti tuo pääntie.

  VastaaPoista
 3. Kaunis neule! :) Minäkin olen muuten kirjahamsteri, mutta onneksi se ei tule kalliiksi, kun hamstraan kirjani kirjastosta. ;)

  VastaaPoista
 4. Kaunis klassinen neule. Pääntie ja hihansuut ovat niin kauniit.

  VastaaPoista
 5. Todellakin tuosta puserosta ei aika aja ohi. Niin kaunis ja ihanan "keveän" näköinen ylläsi. Ilmeisesti puolipitkien hihojen ansiosta. Oikeasti "pyhäpusero".
  Mullakin oli tuota Malibua, mut myin pois kirpparilla kun en saanut mitään siitä tehdyksi.

  VastaaPoista
 6. Todella kaunis, yksinkertaisen selkeä, sopii hyvin hienosteluun.

  VastaaPoista
 7. Tyylikäs neule.Kivoja kirpislöytöjä nuo langat. Terttu

  VastaaPoista
 8. Kaunis ja ajattoman tyylikäs neule.

  Mie tykkään kans koota kirjoja nurkkiini. Viime vuosina olen joutunut kuitenkin muuttamaan useasti, joten kirjoja on tullut myytyä aika reilusti kirjamäärän karsimiseksi.

  VastaaPoista
 9. Todella, todella kaunis pusero! Minä myös tykkäsin Malibusta, tein siitä muutaman huivin, ja se himmeä kiilto antaa tosiaan työlle omanlaistaan juhlavuutta. :-)

  VastaaPoista
 10. Kaunis ja tyylikäs neule!

  Täälläkin on lankaa ja lankaa ja kirjoja ja kirjoja...Nyt olen luopunut taas muutamasta metristä kirjoja, kun mitkään kirjahyllyt ja yksi kaappi ei vedä. Langoista pitäisi kai luopua, mutta olen kantanut sitä sisään useammasta paikasta.

  VastaaPoista
 11. Very beautiful! Väga ilus :)
  Greetings from Estonia

  VastaaPoista
 12. Valtavan kaunis neule! Juhlava ja hillitty samaan aikaan.

  VastaaPoista