sunnuntai 17. syyskuuta 2023

Electric Sweater

ELECTRIC SWEATER
Lanka: Fyberspates Vivacious DK 579g
Puikot: 3.5 ja 4mm
Ohje: Electric Sweater by Veera Välimäki

Tämän ihanan sinisen langan olen tilannut itselleni joululahjaksi 2017 ja melkein kuusi vuotta piti odottaa, että sopiva ohje tuli kohdalle. En ole yleensä sinisen ystävä, mutta tällainen turkoosin vivahtava on mielestäni tosi kaunis.

Haavelistallani on jo pidempään ollut poolopusero, sillä Piece of Silverin olen antanut tyttärelleni. Hauska sattuma, että tämä uusikin poolopusero on Veera Välimäen suunnittelema. Itse asiassa tykkään vielä enemmän tästä Electric Sweaterista, sillä se neulotaan DK-vahvuisella langalla ja se on malliltaan rennompi.

Malli on hyvin yksinkertainen, mutta jännittävä hartialinja tuo siihen kivan säväyksen. Ei olisi oikeastaan hullumpi idea, jos näitä paitoja olisi kaapissa muunkin värisenä.

Lanka on todella mukavan tuntuista merinovillaa. Neulottaessa langasta lähti paljon väriä.  Kun kastelin paidan, niin laitoin veteen pyykkietikkaa. Toivottavasti se auttoi, eikä väriä enää myöhemmin irtoa.

Tänään minua ilahdutti: Paimion parantolassa oli eilen Vuonueen järjestämä Villan Voima -niminen lankatapahtuma. Ihmisiä oli todella paljon liikkeellä, joten toivottavasti tapahtuma saa ensi vuonna jatkoa. Ja kuten arvata saattaa, niin en lähtenyt tuolta tyhjin käsin pois...6 kommenttia:

 1. Paitasi on kaunis ja tykkään tuosta sinisestä väristä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään itsekin tästä puserosta todella paljon.

   Poista
 2. Kaunis sinisen sävy. Sininen sopii aika monelle vaalealle ja sinisilmäiselle; minullekin. Malli istuu oikein hienosti.

  VastaaPoista
 3. Ihanat sävyt tuossa langassa ja muutenkin pusero on kaunis.

  VastaaPoista