tiistai 15. maaliskuuta 2022

Raitasukat jämälangoista

JÄMÄLANKASUKAT
Lanka: Lankafarmin minivyyhdit 70g
Puikot: 2.25mm

Instagramissa on meneillään erilaisia yhteisneulontoja liittyen jämälankoihin ja minivyyhteihin. Minäkin päätin osallistua, sillä minulla on vielä osittain käyttämättä Lankafarmin joulukalenterista tulleita minivyyhtejä parin vuoden takaa. Aiemmin olen tehnyt kyseisistä langoista kaulurin nimeltä Hearten Cowl.


Ideana näissä sukissa oli se, että otin jämänöttösiä ja neuloin kahta sukkaa vuorotellen niin pitkälle kuin lankaa riitti. Oli ihana tunne, kun sai monta pientä kerää käytettyä aivan loppuun asti.


Aika monta pääteltävää lankaa näissä oli, mutta hyvää kirjaa kuunnellessa se sujui melko nopeasti. Tykkään näistä sukista todella paljon!

Tänään minua ilahdutti: Yle Areenassa on tällä hetkellä aikamoinen herkkusarja kaikille meille neulomisesta kiinnostuneille. Ohjelman nimi on Jag måste sticka eli Pakko neuloa. Menkää heti katsomaan!

4 kommenttia:

 1. Kauniit raitasukat tulee jämälangoista. Yksi lapsenlapsista (teinityttö) tilasi juuri tuollaiset raitasukat jämistä. Ajattelin niin jämiä ja mulla on yhden vuoden joulukalenterin minivyyhtejä ja siis niistä voisin aloittaa. On se kumma, että jäin niin kiinni niihin jämiin ja en osannut ajatella minivyyhtejä. Jämien kaivaminen tuntui vaan niin työläältä.

  Katsoin tuon Pakko neuloa -ohjelman yhdeltä istumalta Areenasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On totta, että minivyyhtien ja jämälankojen ero on hieman häilyvä. Tykkään minivyyhdeistä, mutta niitä ostaessa ajattelen, että on ihan hullua ostaa jämälankoja, kun niitä minulla on itsellänikin. No, olipa nimitys mikä tahansa, niin niistä saa kivoja sukkia!

   Poista
 2. Minullakin on jo kauan ollut suunnitelmissa neuloa jämälankasukkia, mutta aina tulee jotain muuta tilalle. Kivat sukat!
  Ja kiitos katsomisvinkistä, lisäsin suosikkeihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se tässä ongelmana on, että olisi niin paljon kivoja juttuja, joita haluaisi neuloa.

   Poista