sunnuntai 22. marraskuuta 2020

Hearten Cowl

HEARTEN COWL
    Lanka: Lankafarmin joulukalenterin minivyyhtejä 196g
Puikot: 3.5mm
Ohje: Hearten Cowl by Helen Stewart

Ostin tänä vuonna ensimmäisen kerran Curioushandmaden eli Helen Stewartin Knitvent-kokoelman. Se on kuuden ohjeen kokonaisuus, jonka voi ostaa etukäteen tietämättä millaisia ohjeita se sisältää. Ohjeet ilmestyvät viikon välein. Kyseessä on ikään kuin ohjejoulukalenteri. Ohjeet voi toki ostaa niiden ilmestyttyäkin myöhemmin, mutta silloin hinta on korkeampi.

Tämä taisi olla jo kahdeksas Knitvent ja aikaisempien vuosien ohjeita katsellessani olin vakuuttunut, että en tulisi pettymään. Ja oikeassa olin, sillä heti ensimmäinen ohje oli mieluinen.

Hearten Cowl on suunniteltu joulukalenteriminejä silmällä pitäen. Minähän ostin viime vuonna Lankafarmin joulukalenterin. Langat olivat ihania, mutta tähän asti olen niitä vain säästellyt. Nähdessäni kauluriohjeen tiesin heti, että langat ja ohje sopivat täydellisesti toisiinsa.

Kaulurin neulominen oli hauskaa, sillä värien valinta oli kuin maalaamista. Lopputulos on kirjava, mutta kuitenkin harmooninen. Mustaan talvitakkiin se tuo mukavasti iloisuutta. 

Tänään minua ilahdutti: Viime vuoden kalenterin minivyyhtejä on vielä jäljellä, mutta tuskin maltan odottaa, että pääsen avaamaan tämän vuotista kalenteria. Onnistuin nimittäin hakkimaan Wool Me Once Fibersin kalenterin! Kalentereita ei ollut kovin monta tarjolla ja ne myytiin loppuun parissa minuutissa. Pussukat asettelin kirppikseltä löytämääni söpöön koriin.


2 kommenttia:

  1. Aivan huippuihanat värit ja juuri sopivan kokoinen kauluri. Huippuidea tuollainen kalenteri.
    Mukavaa viikkoa sinulle.

    VastaaPoista