sunnuntai 15. marraskuuta 2020

Rewilding Shawl

 

REWILDING SHAWL
Lanka: Batik Design Alize Angora Gold 67g
Puikot: 4mm
Ohje: Rewilding Shawl by Helen Stewart

Helen Stewart tarjosi jossain vaiheessa syksyä suunnittelemansa Rewilding Shawl -ohjeen ilmaiseksi. Tallensin ohjeen heti Ravelry-kirjastooni, sillä huivi on yksinkertaisuudessaan hyvin kaunis.

Kuvittelin neulovani tänä vuonna jouluisen neulepaidan, mutta sellaista en kyllä millään ehdi enää tekemään. Niinpä tämä huivi saa olla minun jouluhuivini. Langassa on melko jouluiset värit ja kimalle tuo lisää juhlavuutta.

Langan olen ostanut seitsemän vuotta sitten Tampereen Kädentaitomessuilta. Lanka on suurimmaksi osaksi akryyliä; mukana on vain 10% mohairia ja 10% villaa. En oikein itsekään ymmärrä, miten päädyin aikoinaan tätä lankaa ostamaan. Ehkäpä siellä messutungoksessa innostuin, kun kaikki muutkin sitä ostivat. Kaiken kukkuraksi minulla on tätä vielä toinenkin kerä, mutta toki eri värisenä.

Messuista puheenollen, niin nythän oli messuviikonloppu. Tosin sattuneesta syystä messut olivat virtuaaliset. Yritin päästä tunnelmaan katselemalla erilaisia videoita, mutta aika tylsäähän se loppujen lopuksi oli. Nettikauppojen selailukaan ei ollut kovin sujuvaa. Toivottavasti ensi vuonna pääsee taas ihan oikeille messuille. 

Huiviin olisi kuulunut tehdä tasselit, mutta jätin ne pois. Tein kyllä yhden, mutta siitä tuli niin epämuodostunut, että luovutin ja totesin, että huivi on ihan hyvä näinkin. Huivi on kooltaan melko pieni, vaikka teinkin siitä hieman ohjetta isomman. Olisi pitänyt tehdä suosiolla huivista vieläkin isompi, sillä lankaa jäi harmittavasti n. 30g.

Tänään minua ilahdutti: Joulukaktus on ruvennut salaa kukkimaan. Sitä ei ole juurikaan hoidettu, mutta niin se vain jaksaa kukkia näin kauniisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti