sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Amerikan tuliaisia

Mies oli jälleen viikon pituisella työreissulla. Tuollaisilla reissuilla ei kauheasti jää vapaa-aikaa, mutta esitin kainon toiveen, että neulelehdet olisivat kivoja tuliaisia... Sopiva kauppa oli osunut kohdalle ja tällaisen lehtikasan hän minulle toi:


Erityisen ilahtunut olin näistä lehdistä sen takia, että perjantaina piti ilmestyä Novitan uusi lapaslehti, mutta mistään kaupasta en sellaista löytänyt. Näissä riittää ihmettelemistä pitkäksi aikaa ja sen lapaslehden ehdin saada sitten joskus myöhemmin. Samalla kun lueskelen lehtiä, voin nauttia tuliaissuklaasta:


Olen jo useamman vuoden ajan syönyt suklaata, jossa kaakaon osuus on vähintään 70%. Nykyisin minulle maistuvat hyvin myös tällaiset järeämmät prosentit.

Uudenvuodenlupaukseni oli, että lankaostoksia on rajoitettava. Tammikuu on sujunut erinomaisesti, sillä olen ostanut ainoastaan 50g lankaa. Tällainen yksinäinen Noro-kerä oli pakko ostaa, kun hintaa oli vain puolet alkuperäisestä:Valmiita töitä ei ole vielä esiteltäväksi asti, sillä kaikki aika on mennyt tämän projektin kanssa:


Loppu rupeaa kuitenkin tässäkin työssä häämöttämään, joten palataan asiaan piakkoin.

Tänään minua ilahdutti: Olen kerännyt kaikki langanpätkät viime vuodelta lasipurkkiin. Nyt kun vuosi vaihtui, niin laitoin pätkät pussiin ja rupesin täyttämään lasipurkkia tämän vuoden langoilla. Tällaisen pussukan verran niitä pätkiä kertyi:4 kommenttia:

 1. aika pinkka luettavaa, noista löytynee ohje jos toinenkin. Minäkin yritän käyttää jämät ensin ja vasta sitten mennä lankakauppaan, mutta jos ale korissa joku kurkkaa, niin kyllä se vaan mukaan lähtee...

  VastaaPoista
 2. Aika kivat tuliaiset! Knitscene erityisesti mun suosikki. Lankojen ostelu täälläkin seurannassa, toistaiseksi vietetty langatonta tammikuuta... :-)

  VastaaPoista
 3. Kivat tuliaiset! Metsästin samoinNovitan lapaslehteä, mutta ei löytynyt.
  suunnitelmista huolimatta lankaa on tullut tähän huusholliin itse ostaen ja muiden tuomana. Työt haittaa neulomista ;) ja siis lankavarasto paisuu.

  VastaaPoista
 4. Kiltti mies sinulla kun noin mukavat tuliaiset toi. Noista saat varmaan monta kivaa ideaa :)

  VastaaPoista