sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Äitienpäivänä

Tänä aamuna sain herätä lasten onnittelulauluun. Laulun lisäksi sain lahjoja. Tytär oli käynyt ostamassa kauniita kynttilöitä ja herkullista tummaa suklaata.


Sen lisäksi sain paperipussukan, josta löytyi ensinnäkin Dropsin uusimmat ohjekuvastot.


Näitä olen jo useamman kerran käynyt kyselemässä paikallisesta lankakaupasta, mutta valitettavasti niitä ei ollut sinne vielä saatu. Ihmettelin suuresti, miten mieheni (joka oli nämä käynyt hankkimassa) saattoi tietää, että kaipaan juuri näitä lehtiä. Selitys on, että kauppias tiesi kenelle lahja on tulossa ja siten hän osasi antaa hyviä neuvoja. Täydellistä asiakaspalvelua siis!

Eikä siinä vielä kaikki! Sain nimittäin kaiken kukkuraksi ihkuja lankoja:
Kunhan sormi paranee, niin näistä aion tehdä itselleni huiveja.

Ja onhan minulla ikkunalla vielä ruusukin. Anopilla on sellainen hassu tapa, että hän ostaa minulle kukan äitienpäivänä. En ole vielä oikein ymmärtänyt, että miksi, mutta onhan kukkia aina kiva saada.


Päivän kirjavinkki: Sophie Kinsella, I´ve Got Your Number (suom. Soitellaan, soitellaan; Bantam Press 2012)
Olen tainnut lukea kaikki Sophie Kinsellan kirjat. Ensimmäisen kirjan taisin saada käsiini siten, että unohdin peruuttaa kirjakerhon kuukaudenkirjan. Ensin unohdus harmitti, mutta kun rupesin lukemaan kirjaa, niin harmitus kyllä katosi. Tälläkään kertaa Kinsella ei petä. Kirjassa riittää tuttuun tapaan kaikenlaisia kiperiä tilanteita, joista päähenkilö kuitenkin aina selviää. Huumori on Kinsellan valttikortti.

Tänään minua ilahdutti: Nappiin osuneet äitienpäivälahjat!

2 kommenttia:

  1. Onpa anopillasi kaunis tapa. Ja muitakin ihania lahjoja olet saanut. t. Eija

    VastaaPoista
  2. Kyllä meidän äitien nyt kelpaa :) Aika nappi lahjoja olet saanutkin: suklaa, kynttilät, lankaa, ohjeita, ruusuja... toimii!!!

    Mä olet katsellut tuota alimmaisen Drops-lehden kannessa olevaa ponchoa "sillä silmällä", muutenkin miellyttävän hempeitä kesävärejä niissä.

    VastaaPoista