torstai 31. toukokuuta 2012

Enää kaksi yötä

Ylioppilasjuhlat lähestyvät kovaa vauhtia. Ruokatarjoilun olen suosiolla tilannut pitopalvelusta ja se kyllä helpottaa kovasti  juhlastressiä. Yllättävän paljon tekemistä riittää siitä huolimatta. Eniten aikaa on mennyt erilaisten tavararöykkiöiden selvittämiseen. Miten ihmisellä voikin olla niin paljon tavaraa?!

Kaikesta kiireestä huolimatta olen ehtinyt tekemään vähän käsitöitäkin (sehän oli jo melkein lääkärin määräys!). Olen jo pitkään ihaillut eri blogeihin ilmestyneitä virkattuja mattoja. Minäkin hankin pussillisen trikookudetta ja rupesin kokeilemaan, miten homma sujuu.


Aika oudoltahan trikookuteen virkkaaminen ensin tuntui, mutta vähitellen se alkoi sujua. Virkkuukoukku on suosiolla pidettävä nyrkkiotteessa, sillä muuten peukku ei kyllä tykkää. Kudetta kuluu aika paljon, joten toivottavasti saan tästä riittävän suuren maton saunamökkiin.

Kauppareissulla silmiini osui uusin numero Kotiliedestä. Siinä on runsaasti käsityöohjeita. Niihin aion tutustua paremmin ensi viikolla, kun juhlista on selvitty ja loma alkaa.


(Tässä kuvassa maton väri on oikeampi.)

Tänään minua ilahdutti: Vielä tämän päivän ajan jatkuu Dropsin supersale. Kaupat on jo kiinni, mutta nettikauppa toimii vielä lähes kuusi tuntia... Esim. Tapion kaupan valikoimiin oli tänään ilmestynyt Big Delight -lanka ja sitä tekisi kyllä mieli kokeilla. Ai niin Dropsin syys- ja talvimalliston kuvat ovat ilmestyneet. Käykääpäs äänestämässä.

1 kommentti: