maanantai 30. huhtikuuta 2012

Vappuaattotunnelmia

Kylläpä on ihanaa, kun vappuaatoksi sattui näin ihana sää; aurinko paistaa ja lämpöä on lähes 15 astetta. Käsityönharrastaja siirtyy tällaisella säällä tietenkin ulos neulomaan tai virkkaamaan. Minä en sitä valitettavasti vieläkään voi tehdä (käsikirurgi ei ehdottanut leikkausta, mutta kipsin ne mun peukalooni laittoi vielä neljäksi viikoksi), joten täytyy vaan turvautua kirjallisuuteen.


Tällä hetkellä luen Tukholmasta ostettua Anne Holtin romaania Flimmer (Kuoleman tahdissa). Suosittelen!

Perjantaina postilaatikkoon tuli uusin Kauneimmat Käsityöt -lehti (virallinen ilmestymispäivä on 2.5., joten vielä tätä ei taida löytää lehtihyllyistä). Kuten aika usein ennenkin, niin olen sitä mieltä, että tässä lehdessä oli ehdottomasti kivempia ohjeita kuin esim. Modassa.Tässä muutama esimerkki lehden sisällöstä:
Seuraavassakin numerossa on ihana peitto:
Tänään minua ilahdutti: En yleensäkään ole kovin innokas puutarhuri, mutta tämä peukku rajoittaa entisestään näitä puutarhahommia. Siitä huolimatta meidänkin pihassa tapahtuu jotakin; krookukset kukkivat ja raparperi kasvaa ihan kohisten. HAUSKAA VAPPUA!6 kommenttia:

 1. Tuota lehteä mieki katselin ja tytär jo kokeili peiton virkkausta. Saapa nähdä kumman tekee afrikan kukkia vai näitä .

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti peukalosi paranee pian! Käsivaivaisena on tympeää olla...nimimerkillä kokemusta on :D

  VastaaPoista
 3. Voihan peukalo sentään! TYlsä juttu tuo mutta tapahtunut mikä tapahtunut eikä muuta voi kuin odottaa, että pääset taas kässäilemään.
  Raparperin alkuja onkin ollut monessa blogissa, namskis, kai sitä toriltakin sitt saa ku aika on.

  VastaaPoista
 4. Ihan samat mallit kolahti mulle tuossa uudessa lehdessä!

  VastaaPoista
 5. Katselin tuota Kauneimpia Käsitöitä tänään kirjastossa ja tuli mieleeni, että tämä lehti pitäisi varmaankin ostaa. Nuo kaksi sinun esittelemääsi vaatemallia kolahtivat minulle ja siinä oli muitakin kivoja malleja. Varsin harvinaista, että yhdestä lehdestä löytyy monia tekemisen arvoisia malleja.

  VastaaPoista