sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Voi kurjuus!

Eilen lankalauantaina kevätarvontani päättyi. Joudutte kuitenkin vielä odottelemaan arvonnan tuloksia. Olen tällä hetkellä mökillä ja periaatteessa kaiken pitäisi olla hyvin. Kuten kaikki mökkeilijät tietävät, niin mökillä on aina kaikenlaista hommaa. Meidänkin tontilta on kaadettu aika monta puuta, joten töitä riittää. Minä lähdin tänään reippaana tyttönä puuhommiin, mutta sitten sattui pieni onnettomuus; puun oksia raahatessani onnistuin kaatumaan ja satutin peukaloni! Nyt peukku on paisunut kooltaan kaksinkertaiseksi ja pientä mustumistakin on havaittavissa. Olen ollut tässä kahden vaiheilla, että pitäisikö lähteä lääkäriin. Ehkäpä odottelen kuitenkin vielä hetken ja seuraan tilannetta. Kyllä tämän tilanteen muuten kestäisi, mutta neulominen ja virkkaaminen ei tule kyllä lähipäivinä onnistumaan!!! Aikamoinen rangaistus näin sukkasunnuntaina.

Tänään minua ilahdutti: Onneksi ehdin eilen siivoomaan mökin perusteellisesti. Nyt on mukavampi potea peukkuansa puhtaassa torpassa!

7 kommenttia:

 1. Auts!
  Sinulle tuli nyt pakkoloma.
  Ota hyvä kirja ja rentoudu.

  VastaaPoista
 2. Voi kurjuus,todellakin.Jospa lääkärille näyttäisit kuitenkin kun turvoksissa on...Paranemisia peukulle <3

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista! Käyhän näyttämässä lääkärissä, ettei tule pitempi kestoista vaivaa.

  VastaaPoista
 4. Auts ja voi - olisiko kuitenkin parempi mennä sinne lääkäriin... Ihanaa, että osaat kuitenkin iloita siivotusta mökistä :) t. Eija

  VastaaPoista
 5. Oi ei:( Pikaista paranemista sinulle!!!

  VastaaPoista
 6. Oih, neulojan pahin painajainen, kun käsi vahingoittuu. Minäkin olisin lääkärireissun kannnalla. Pikaista paranemista ja tsemppiä lepopäiviin!

  VastaaPoista
 7. Voi onnetonta! Toivottavasti saat pikaisen avun ja pääset taas lempipuuhaasi.

  VastaaPoista