tiistai 24. huhtikuuta 2012

Lisää solmuja

Kun vauhtiin pääsin, niin sain valmiiksi toisenkin salomoninsolmuilla tehdyn huivi. Tässä värit eivät ole ihan yhtä kauniit kuin tossa edellisessä, mutta kyllä tämäkin on ihan ok.

SALOMONINSOLMUHUIVI
Lanka: Schoppel Wolle Crazy Zauberball 92g
Koukku: 3mm

Itse en tarvitse näin monta huivia, joten taitaa olla niin, että saan huhtikuussa valmiiksi jo ensimmäiset joululahjat!

Huomenna on jännä päivä, sillä vihdoinkin pääsen käsikirurgin juttusille. Vähän kyllä ihmetyttää, että miten kirurgi saa selville sen, että onko mun sormesta katkennut myös jänne. Paineleeko ja taivutteleeko se vaan mun sormea vai joudunko kenties magneettikuvauksiin? No, huomenna sekin sitten selviää.

Tänään minua ilahdutti:
Kävin eilen monien muiden tavoin kirjakaupassa, koska sieltä sai kaupanpäällisiksi Tuomas Kyrön kirjoittaman kirjan nimeltä Miniä. Sain sen tänään luettua ja täytyy sanoa, että minä olen kyllä suuri Kyrö-fani! Tästä ei todellakaan mieltään pahoittanut. (Lankavyyhti on vain kuvausrekvisiittaa, sillä se sointui niin kivasti kirjan kanteen.)

7 kommenttia:

 1. Mä tehtailin noita salomonsolmuhuiveja joululahjoiksi 6 vuotta sitten. toivottavasti saat pian kätesi kuntoon.

  VastaaPoista
 2. Meillä on kahden viikon peukalon lastahoidolla säästytty leikkaukselta. Jänteestä oli muutama "säie" säästynyt katkeamatta ja ne katkenneet jänteet ottivat lastalevossa takaisin yhteen. Ihme ja kumma!
  Peukku oli löysä/liikkumaton ennen lastaa.
  Tänäpäivänä peukku toimii täysin normaalisti.

  Toivon siis sinullekin kaikkea hyvää huomiselle, että kirurgi toteaa peukun toipuvan pelkällä rauhallisella levolla.

  VastaaPoista
 3. Nätti huivi! Yritin kerran tehdä noita salomoninsolmuja, mutta jostain syystä se ei oikein auennu mulle toi tekniikka vaikka katoin kuvista mallia :) Toivottavasti käsi tulee pian kuntoon!

  VastaaPoista
 4. Kaunis on salamoninsolmu huivisi. Myös tuo edellinen. Mahtavan kortinkin olit saanut. juuri sinulle sopivan. Minä myös toivottelen,että saisit peukkusi kuntoon.

  VastaaPoista
 5. Alkoipa himottaa virkata salomoninsolmuja, osaankohan enää??? Tuntuu, että olen unohtanut miten niitä tehtiin. Mutta kivaa se oli, sen muistan. Ehkäpä ohjeella onnistuisi. Tuollainen värikäs yksilö voisi olla aivan mahtava!!!

  Hmm, ja mun kirjalistakin piteni taas yhdellä opuksella :)

  VastaaPoista