torstai 5. huhtikuuta 2012

Pääsiäisloma alkoi

Kylläpäs on ihana tunne, kun tietää, että edessä on neljä kokonaista vapaapäivää! Tauko on todellakin paikallaan, sillä tuntuu, että kevätväsymys on iskenyt pahemman kerran.

Viime viikonloppuna en sitten kuitenkaan lähtenyt Turkuun Kädentaitomessuille ja siksipä minun oli "messuiltava" ihan vaan kirpputorilla ja Cittarin lankaosastolla. "Messusaaliina" kannoin kotiin Cittarista Tico Tico -lankaa (se oli niin edullista, että oli ihan pakko ostaa). Kirpparilta puolestaan löytyivät seuraavat langat:


Sandnesin Kitten Mohairia ja Novitan Softya. Hinta 1e/kerä!


Nämä langat olivat kartiolla, mutta olen kerinyt ne, jotta tiedän paljonko lankaa todellisuudessa on. Tweedimäistä huivilankaa on 270g ja chenille-nauhalankaa n. 280g ja näiden yhteishinta oli 3e.


Chenille-lankoja löytyi vielä lisääkin. Aika kiva saalis, vai mitä?Toivotan kaikille lukijoilleni iloista pääsiäistä!
Tänään minua ilahdutti: Olen saanut paljon hauskoja vastauksia kilpailukysymykseeni edellisessä postauksessa. Niiden lukeminen on ilahduttanut minua kovasti. Osallistua voit vielä lankalauantaina, joten jos et ole vielä osallistunut, niin täällä se onnistuu.

7 kommenttia:

 1. Ihanat kirppilöydöt!
  Mukavaa pääsiäisen aikaa. Ihana pieni loma sopivaan saumaan :O)

  VastaaPoista
 2. Hyvää pääsiäistä siullekin! Mukavia kirppislöytöjä oot tehnyt:)

  VastaaPoista
 3. Kiireetöntä pääsiäisaikaa ! Minusta on mukava lukea noita kommenttejasi, joissa kerrot mikä sinua on tänään ilahduttanut. Iloa tuovien asioiden ei todellakaan tarvitse olla suuria ja ihmeellisiä - valitettavasti emme kiireessämme aina huomaa iloita niistä pienistäkin asioista. t. Eija

  VastaaPoista
 4. Aikamoisen kirpparisaaliin sait! Oikein rentouttavaa Pääsiäistä Sinulle!

  VastaaPoista
 5. Hyvää pääisäisaikaa sinulle!

  VastaaPoista
 6. Hyvää Pääsiäistä sinullekin! Aika mainiot löydöt, todellakin!

  VastaaPoista
 7. Upeat saaliit,kertakaikkiaan! Olenkohan jo osallistunut kilpailuusi...käynpä vilkaisemassa :D

  VastaaPoista