sunnuntai 7. elokuuta 2011

Krassit kukkivat

Novitan uutuuslangoista ensimmäisenä pääsi käsittelyyn Nalle Kukkaketo krassin värisenä. Olisin halunnut kuvata sukat oikean krassin vieressä, mutta sellaista ei meidän pihalta löydy. Onneksi hoidan tämän viikon naapurin kukkia ja sieltä löytyi kuin löytyikin pieni krassi.

PERUSSUKKA
Lanka: Nalle Kukkaketo 77g
Puikot: 2.75mm


Nyt kun päästiin kukkien maailmaa, niin täytyy laittaa pari muutakin kukkakuvaa, koska ne sopivat niin hyvin päivän väriteemaan.Vähän meinaa tulla haikea mieli näitä kuvia katsellessa, sillä loma vetelee viimeisiään; tiistaina nimittäin alkavat työt. Pitäisi kuitenkin aina muistaa, että eihän se elämä lopu, vaikka loma loppuukin. Vuorokausirytmiä pitää kuitenkin muuttaa rutkasti; nyt olen valvonut yhteen asti ja herännyt yhdeksän ja kymmenen välillä!

Tänään minua ilahdutti: Tein itselleni välipalaksi aika herkulliset voileivät.17 kommenttia:

 1. Ihanat värit tuossa uutuuslangassa! Nätit sukat tuli!

  VastaaPoista
 2. Pirtsakat sukat! Blogisi onkin minulle uusi tuttavuus, täytyy korvamerkitä tämäkin :) Ihana isoäidinneliöpeitto, minäkin haaveilen joskus tekeväni tuollaisen, mutta taitaa jäädä haaveeksi...

  VastaaPoista
 3. Krassit on kauniita ja krassin väriset sukat pirteät. Miulla on sama ongelma loman vuorokausirytmin kanssa. olen kovasti yrittänyt saada sitä työaikaan, mutta huonolla menestyksellä.

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo krassi-lanka! Niin pirteän väriset sukat tuli.

  VastaaPoista
 5. Kivat raidat, osuva nimi langalla :)

  VastaaPoista
 6. Nuo sukat on oikein kauniit :)

  VastaaPoista
 7. Nallella on kyllä nyt kauniita sävyjä Kukkakedossa. Nuo on niin kauniit, ruskanvärejä. Ihan tuntuu varpaat rupeavan kaipaamaan uusia villasukkia, semmoisia pätkävärjättyjä.

  VastaaPoista
 8. Sukat on kyllä ihan nimensä väriset:) Ihana pirtsakat!

  VastaaPoista
 9. Sinulle on tunnustus blogissani :)

  VastaaPoista
 10. ihanan pirteät sukkaset! ja näinhän se taitaa olla, lomat ja kesä loppuu vaikka ihan just vasta edelliset lumet suli... mutta kesiä ja lomia tulee vielä, ja edessä on ihana ja kuulas syksy:)

  VastaaPoista
 11. Blogissani on sulle jotain. :-)

  VastaaPoista
 12. Nättiä tuo lanka. Tuosta voileipien näkemisestä tuli näläkä :)

  VastaaPoista
 13. Kylläpäs on kauniit värit tuossa Nallessa, on mennyt ihan ohitse. Pitääkin hankkia ensi tilassa :).

  VastaaPoista