sunnuntai 28. elokuuta 2011

Arvonta on päättynyt

Nyt mun blogini on sitten virallisesti 1-vuotias! Sen kunniaksi järjestetty arvonta päättyi noin tunti sitten. Olen viime päivinä seurannut ihmeissäni kommenttien määrää; kaiken kaikkiaan 85 henkilöä halusi osallistua arvontaan! Aivan uskomaton määrä! Kiitos teille kaikille mielenkiinnosta. Erityisen suuri kiitos kaikista kannustavista ja ystävällisistä sanoista. Arvonnan myötä olen löytänyt myös monta uutta blogia. Aion myöhemmin tutustua niihin tarkemmin

Mietin kovasti, miten arvonnan voittajat saadaan selville. Kun osallistujia oli näin paljon (ja useimmat osallistuivat vielä kahdella arvalla), niin arvontageneraattorin käyttö olisi varmaan ollut yksinkertaisinta. Halusin kuitenkin aivan perinteiset arpajaiset, joten raapustin kaikkien nimet lappusille. Aikamoinen homma siinä oli ja kippo näytti ennen arvontaa tältä:


Koska voittoja on kaksi ja minulla on kaksi lasta, niin kummatkin saivat arpoa yhden voittajan. Poika oli ehtinyt jo melkein unten maille, mutta kuuliaisesti hän nosti yhden voittoarvan. Ja nyt ovat voittajat selvillä:


Selt voitti siis tämän punasävyisen lankapaketin:


ja Jossu75 puolestaan saa tämän vihreäsävyisen:


Ottakaa yhteyttä mun meiliosoitteeseen (lankahamsteri ät gmail piste com), niin laitan langat ensi viikolla matkaan.

Tänään minua ilahdutti: Tosi kiva, kun moni arvontaan osallistunut tykkää erityisen paljon lukea tätä blogini osiota. Aina ei ole ihan helppo keksiä, mikä minua on päivän aikana ilahduttanut. Joka kerta on kuitenkin pienen miettimisen jälkeen löytynyt jokin mukava asia. Hienoa, jos nämä tekstini saavat myös muut ajattelemaan päivän tapahtumia. Tänään minua ilahdutti tietysti se, että blogillani on näin mionta ihanaa lukijaa, mutta myös se, että viikonlopun aikana on saanut nauttia vielä kesäisistä lämpötiloista.

2 kommenttia: