sunnuntai 21. elokuuta 2011

Fasaaniko ruma?

Novitalla on jonkin aikaa ollut lintujen mukaan nimettyjä 7Veljestä-lankoja. Aikaisemmin en ole niistä ollut erityisen innostunut, mutta syksyn uutuukaisista valitsin Fasaanin, koska niitä tepastelee täällä meidänkin pihalla melkein päivittäin. Arvasin langan olevan melko rauhatonta ja siksi otin sen kaveriksi rauhallisen terrakotan. No, ei se fasaani siitä kovin paljon rauhoittunut...

FASAANISUKAT
Lanka: Novita 7Veljestä//veljestä Linnut 132g
Puikot: 3.5 mm


Näitä katsoessa en oikein osaa päättää, että ovatko nämä rumat vai eivät. Eikä mun tarvitsekaan sitä päättää, sillä ne on tehty miehen jalalle sopiviksi! Jatkossa taidan kuitenkin jättää suosiolla Lintu-langat rauhaan.

Eilen meidän kaupungissa oli suuri tapaus, kun tänne avattiin uusi lankakauppa nimeltä Alman Puoti. Muutama kuukausi sitten täältä lopetti iso lankakauppa ja sen takia olikin ihana yllätys, kun Alman Puoti avasi ovensa. Kävin tietysti heti eilen avajaisissa ihailemassa uutta kauppaa ja kyllä siinä ihailemista riittikin! Se on sisustukseltaan kuin lankaihmisen karkkikauppa. Ainakin näin aluksi siellä on suurimmaksi osaksi Dropsin lankoja ja se on mainio asia, sillä niitä ei ole täältä aikaisemmin saanut. Toki niitä saa tilattua, mutta kyllä on mahtavaa, kun näkee värisävyt ihan luonnossa. Tällaiset herkut ostin ekalla visiitillä:Aikamoista väriterapiaa jälleen kerran! Alman Puodista sai myös ilmaiseksi Dropsin aikaisemmin ilmestyneitä kuvastoja. Ohjeet ovat tietysti netissäkin, mutta kyllä kunnollisen lehtikuvan katsominen voittaa mielestäni mennen tullen tietokoneelta katsottavan kuvan. Näiden lehtien normaalihintakaan ei ole paha, 1.25e.


Kyllä meitä salolaisia nyt hemmotellaan, kun meillä on taas kaksi lankapuotia. Meillähän on myös mainio Anjalin!

Tänään minua ilahdutti: Opettelin eilen Skypen käytön. Nyt on kiva pitää yhteyttä ulkomaille muuttaneeseen ystävään.

10 kommenttia:

 1. Kauniit sukat. Onhan tuo väri hieman fasaaniksi kirjavaa, kun nuo kotimaiset eivät niin värikkäitä ole ;)

  VastaaPoista
 2. Mukavan syksyiset sukat mielestäni, ei yhtään rumat.

  Kivoja ostoksia. Mie en enää millään muulla virkkaakaan kun noilla Cloverin ergonomisilla, ne on ykkösluokkaa!

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat :)
  Kivoja lankoja olet ostanut!

  VastaaPoista
 4. Minä en ole vielä kertaakaan ihastunut noihin lankoihin. Laatu on hyvä, mutta väritys sekava, levoton.

  VastaaPoista
 5. Ihanat Dropsit :)
  Mukavaa et ootte saanu Saloon noita :) meillä Turusta lähti viimeisetki ku Lankabaari ei enää ota myyntiin... Ehkä liian halpoja lankoja heidän imagoonsa :/

  VastaaPoista
 6. Ei nuo misnusta ole rumat mutta sitä vähän ajattelin, että onko fasaani tuonvärinen. Olen kyllä neulonut noista langoista ja tykännyt myös. Punatulkku ehkäpä oli suosikkini!

  VastaaPoista
 7. Hyvä idea tehdä osa sukasta yksivärisellä langalla!

  VastaaPoista
 8. Kivat sukat ja Dropseissa on hinta-laatusuhde kohdallaan!

  VastaaPoista
 9. Eihän nuo rumat sukat olet lainkaan :).

  VastaaPoista