sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Kaulahuiveja

Novita Varpu-langasta tein suuren kolmiohuivin, mutta lankaa jäi niin paljon jäljelle, että sain tehtyä vielä kaulahuivinkin.

KAULAHUIVI
Lanka: Novita Varpu 74g
Puikot: 6 mm
Huivi on yksinkertaista 2o 2n neulosta ja silmukoita oli muistaakseni 32. Varpu tuntuu aina vaan ihanan pehmeältä ihoa vasten. Kun tein kolmiohuivia, niin mielestäni langan neulominen oli ihan ok, mutta nyt tuntui, että langan pörröiset "möntit" ikäänkuin liukuivat paikoiltaan ja kerääntyivät yhteen kohtaan muodostaen hirveän möykyn neuleeseen.

Toisenkin huivin sain valmiiksi. Tein aikaisemmin kummitytölle palmikkopipon Saana-langasta ja pitihän sen kaveriksi tehdä myös kaulahuivi.

TUPSUKAULAHUIVI
Lanka: Novita Saana 159g
Puikot: 6 mm
Ohje: Novita Kevät 2008, malli 50
Malli on todella yksinkertainen, mutta mielestäni kaunis. Tupsujuen tekoon mulla on Cloverin "tupsukone". Alussa oli hieman ihmettelemistä sen kanssa, mutta nyt homma jo sujuu aika mukavasti.

Tänään minua ilahdutti: Lähetin Novitalle reklamaatiokirjeen viallisesta lankakerästä ja perjantaina sain asiallisen vastauksen, jossa kerrottiin vian syy ja lohdutukseksi sain 3 kerää Luxus Wind -lankaa. Langasta olen oikein iloinen, mutta miten ihmeessä onnistun tässä kuussa vähentämään lankavarastoani. Olen tällä hetkellä n. 700g plussan puolella. Kohta on pakko ruveta myymään lankoja, jotta pääsisin edes nollatulokseen...

2 kommenttia:

  1. Kaunis todella tuo pikkukaulaliina. Tupsut ovat piste ii:n päälle! Minulla on ollut paljon Novitan lankakeriä, jotka ovat tosi sekaisin sisältä. Menee paljon aikaa kun selvittää. Oliskohan se reklamaation aihe?

    VastaaPoista
  2. Molemmat kaulahuivit on tosi nättejä!!

    VastaaPoista