maanantai 10. tammikuuta 2011

Taas uusi pipo

Kuten tuli jo todettua, niin mulla on jonkinlainen pipomania meneillään. Tänään valmistui tällainen:


TUPSUPIPO
Lanka: Novita Nalle Colori ja Novita Wool yht. 73g
Puikot: 3mm
Ohje: Novita Talvi 2005, malli 9

Tämän mallin halusin tehdä jo silloin, kun Novita Talvi 2005 ilmestyi. Nyt sitten vasta sain haaveen toteutettua. Ajattelin ensin, että tästä tulee pipo itselleni, mutta kyllä se pukee paljon paremmin tyttären päätä.


En ole koskaan aikaisemmin tehnyt tällaisia roikkuvia tupsuja ja sen takia ne eivät niin kauhean hyvin onnistuneetkaan. Kaipa tämän kanssa kehtaa kuitenkin ulkona liikkua, muulloinkin kuin pimeässä!

Novitan punaisesta Nalle Colorista tykkää ihan kauheasti. Harmi, että sitä ei enää valmisteta. Tätä aarrelankaa mulla on vielä 80g jäljellä. Nyt täytyy tarkkaan harkita, mihin sen käytän.

Tänään minua ilahdutti: Itse asiassa tämä asia ilahdutti minua jo lauantaina, mutta mainitaan se vielä tässäkin; LIV-kanavalta alkoi lauantaina Neulontakerho-niminen ohjelma (klo 17.30-18.00). Ekan jakson perusteella voin todeta, että ei siinä mitään ihmeitä tapahtunut ja kovin amerikkalainenkin se oli, mutta siitä huolimatta on ihan mahtavaa, että telkkarista tulee neulontaan liittyvä ohjelma. Jaksoja voi katsoa jälkeenpäin myös netistä.

5 kommenttia:

 1. Kiva pipo! Tuo punakirjava Nalle Color oli minunkin mieleeni.

  VastaaPoista
 2. Ihana pipo! Tuo punainen Colori on kyllä paras Colori-väri, siinä on sävyt riittävän lähellä toisiaan, ei huomaa "lätäköitymistä", vaikka olisi minkälainen malli.

  Kiitos ohjelmavinkistä! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana pipo!! Tosi kaunis on toi punainen Colori! Harmi, ettei sitä enää valmisteta!

  VastaaPoista
 4. Kiva kun kerroit nuo ohjelmatiedot. Arvaas ihmettelinkö vähän kun jo kolmas asiakas kyseli palmikkopuikkoja parin päivän sisään! Yleensä niitä kysytään about kerran vuodessa...

  Hauska hyvän tuulen pipo!

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva ja pirteä pipo, voisi ottaa idean mukaan ja tehdä neitille kevääksi.

  VastaaPoista