torstai 20. tammikuuta 2011

Sateenkaari-sukat

Tänäänkin ryntäsin toiveikkaana postilaatikolle, mutta sain pettyä, sillä uusi Novita-lehti ei ollut vielä tullut. Joo, tiedän kyllä, että ilmestymispäivä on vasta huomenna, mutta ainahan sitä saa toivoa, että lehti tulisikin etuajasssa. Onneksi mulla on sentään Novitan uusia lankoja, jotka ostin viime viikolla. Sateenkaaresta sain tehtyä jo sukatkin. Näistä sukista tulee iloiseksi!

PITSISUKAT
Lanka: Novita 7Veljestä Raita 127g
Puikot: 3.5mm
Malli: Novita Talvi 2009, malli 6

Olen nähnyt useassa blogissa tällä mallilla neulotut sukat ja olen tykännyt niistä kovasti. Mallineule on helppo, mutta kuitenkin näyttävä. Taidankin tehdä toiset heti perään, sillä tytär ilmoitti haluavansa nämä. Langaksi taidan valita uuden värikartan Polkan.

Nämä lehdet ostin lankakaupan loppuunmyynnistä. Hinta ei ollut paha; vain 2e/kpl. Mulla on ennestäänkin Sandnesgarnin joululehtiä. Niissä on kivoja ajattomia ideoita.
Tänään minua ilahdutti: Olen ollut vuoden alusta syömättä suklaata. Siis 20 päivää!!! No, muuta karkkia olen popsinut, mutta suklaata en palaakaan. Tarkoituksena olisi vierottaa itseni kokonaan mokomasta paheesta.

12 kommenttia:

 1. Ihanat ja pirteät sukat nuo 7 Veljeksestä tehdyt.

  VastaaPoista
 2. Ihanan iloiset sukat :) . Ja onnea 20 päivän suklaattomasta elämästä. Minä en pystyisi tuohon millään!

  VastaaPoista
 3. On kyllä iloiset sukat, kivat! Onnea suklaalakon onnistumisesta, itselläni on myös menossa suklaaseen liittyvä lakko, nimittäin sellainen etten saa tammikuussa ostaa suklaata, kun joulukuussa tuli ostettua varmaan aika isolla summalla :)

  VastaaPoista
 4. Pirtsakat sukat :D Tämä malli on kyllä kiva ja nopea neuloa, tein viime jouluksi tällä ohjeella kolmet sukat ja nopsaan valmistuivat. Voi kauheaa, elämä ilman suklaata, miten sellaiseen edes pystyy :D

  VastaaPoista
 5. Ihanat sukat, päivänpaistetta kokonaan!

  VastaaPoista
 6. Ihanat sukat! Minä en vielä ole noita uusia lankoja nähnyt, mutta tuota sateenkaarta haluan ostaa paljon! :)

  VastaaPoista
 7. Onpa iloisen raitaiset sukat. Taidanpa pian minäkin ostaa tuota ja tehdä lapsille jotain.

  VastaaPoista
 8. Kivat hyväntuulsen sukat!
  Noi joululehdet oli tosi hyvä hankinta! Niiden mallit ei vanhene ja joka vuosi niistä bongaa uusia ideoita.
  Onnittelut suklaattomasta elämästä. Mulle ei moinen tekisi tiukkaa. Suklaata en osta koskaan ja lahjaksi saadutkin usein unohtuvat ellen muista syöttää niitä muille. Ainut poikkeus on Fazerin Chilisuklaa...

  VastaaPoista
 9. Väriä, väriä väriä! Ihanaa kerrassaan. Ja sukat aivan huiput. Tuota lankaa haluan ehdottomasti, vaikka samanlaiset vois periaatteessa neuloa yksivärisistäkin langoista. Tarpeeksi monta väriä vain.

  VastaaPoista
 10. Ihanat sateenkaarisukat. Taidanpa tehdä itselleni ihan samanlaiset.

  Aikku

  VastaaPoista
 11. Onpas ihanan pirteät sukat :)

  VastaaPoista