perjantai 12. tammikuuta 2024

The Simple Thing -huivi

THE SIMPLE THING
Lanka: Novita Pilvi 177g
Puikot: 7mm
Ohje: The Simple Thing by Melina Brell

Halusin tehdä lahjaksi huivin henkilölle, joka ei halua käyttää villaa. Tajusin lankavarastoani tutkiessa, että vanha Novitan Pilvi-lanka on sopiva juuri tähän tarkoitukseen Sen koostumus on nimittäin 53% akryyliä, 38% polyamidia ja 9% polyesteriä. 

Villan puutteesta huolimatta huivi on yllättävän lämmin. Tämän huivin kohdalla ei tarvitse pelätä, että se kutittaisi kaulaa.

Ohjeeksi valitsin Melina Brellin suunnitteleman The Simple Thing. Olen aiemmin tehnyt samalla ohjeella itselleni huivin ja se on yksi suosikkihuiveistani. Tälläkin hetkellä katson lankojani sillä silmällä, että mistä langasta tekisin seuraavan!


Tänään minua ilahdutti: Meille hankittiin viime vuoden puolella robotti-imuri ja se on yksi parhaista ostoksista ikinä! Imuroinnin lisäksi se osaa pestä lattiat. Siis aivan uskomaton laite. Nimekseen se on saanut Martta ja Martan ansiosta minulla on entistä enemmän neuleaikaa.

4 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää. Pitää kurkata tuo ohje. Onko kovin erilainen kuin Petite Knitin ohje?
    En tiennyt, että robotti-imuri myös pesee lattiat - mielenkiintoista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohje on hyvin samantyyppinen, mutta tämä on ilmaisohje. Kaikki robotti-imurit eivät pese lattioita. Minullekin tämä oli iloinen yllätys.

      Poista
  2. Suloinen ja hyvänmallinen huivi. Väri on aivan ihana.

    VastaaPoista