keskiviikko 26. lokakuuta 2022

Jaiden

JAIDEN
Lanka: BC Garn Loch Lomond 374g
Puikot: 3.5 ja 4mm
Ohje: Jaiden by Isabell Kraemer

Mieheni valitti, etten koskaan neulo hänelle villapaitaa. Olen kyllä pari paitaa hänelle neulonut, mutta edellisen valmistumisesta on kulunut jo melkein kymmenen vuotta, joten ehkäpä todellakin oli aika neule hänellekin jotain! 


Ohjeeksi valitsin Isabell Kraemerin suunnitteleman melko yksinkertaisen Jaidenin, joka on mielestäni ajaton ja myös melko miehekäs malli. Lanka on BC Garnin ja olen ostanut sen paikallisen lankakaupan loppuunmyynnistä noin kuusi vuotta sitten. Ostaessani minulla ei ollut ajatustakaan, mitä langasta neulon. Kummasti kaikki langat kuitenkin ennemmin tai myöhemmin löytävät sen oikean kohteen. 


Kun mieheni sovitti puseroa, niin se oli muuten hyvä, mutta helma lepatti rumasti selän puolelta. Ei auttanut muu kuin purkaa resori ja vähentää silmukoita ja valita pienemmät puikot. Tällä tavoin helmaresorista tuli hyvä ja mieskin on tyytyväinen lopputulokseen. 

Purkuhommat eivät ole koskaan hauskoja, mutta ne kyllä kannattaa tehdä, ettei vaate jää käyttämättömänä kaappiin lojumaan. 
 

Tänään minua ilahdutti: Viikonloppuna on kirjamessut Helsingissä. Olen ihan innoissani lähdössä sinne, sillä siellä on tiedossa myös neuleaiheista ohjelmaa.

7 kommenttia:

 1. Kaunis ja ajaton malli. Varmaan neulottiin ylhäältä alas, kun pystyit resorin purkamaan - hyvä niin. Lanka on aivan nappiin tuohon malliin; tekee elävän pinnan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Malli tosiaan neulotaan ylhäältä alas, joten korjaaminen sujui aika helposti.

   Poista
 2. Tulipa komea ja hyvän värinen paita. Kiva malli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Olen itsekin oikein tyytyväinen lopputulokseen.

   Poista
 3. Hyvän näköinen malli ja väri. Mun ei auta neuloa miesten puseroa, kun mies ei tykkää yhtään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Eikö miehesi tykkää ollenkaan neulotuista puseroista?

   Poista
  2. Ei pidä. On kuulemma kuumia kaikki.

   Poista