sunnuntai 6. marraskuuta 2022

Tweed is the New Black

 

TWEED IS THE NEW BLACK
Lanka: Isager Tweed 340g
Puikot: 3 ja 3.5mm
Ohje: Tweed is the New Black by Susanna Winter

On aika harvinaista, että ostan langat juuri jotain tiettyä projektia varten. Isagerin Tweed -langat kuitenkin hankin juuri tätä Susanna Winterin ohjetta ajatellen. Langat vain joutuivat odottamaan viisi vuotta ennen kuin pääsivät tositoimiin!Malli on ylhäältä alas neulottu ja tämä kuuluu sarjaan perusneuleet. Kylkien ainaoikein-raita tuo mukavaa ilmettä tähän malliin. Tällaisessa puserossa lanka on pääosassa ja kyllä Isagerin lanka sopiikin hyvin tähän tehtävään. Sen koostumus on 70% villaa ja 30% mohairia ja sitä oli tosi kiva neuloa. Vaikka lanka on hyvin ohutta (50g/200m), niin puserosta tuli todella lämmin. Tähän mennessä sää on ollut niin lämmin, että pusero ei ole vielä päässyt käyttöön. Kohta koittavat kuitenkin ajat, jolloin paidasta tulee todennäköisesti luottoneule.

Tänään minua ilahdutti: Noin vuosi sitten muutimme uuteen asuntoon ja samalla sain portaiden alle lankakaapin. Järjestelin viikonloppuna lankani ja samalla totesin, että en taida lähteä tänäkään vuonna Tampereen kädentaitomessuille. Minulla on nimittäin niin paljon ihania lankoja, että minun täytyy käyttää niitä, ennen kuin ostan uusia.

2 kommenttia:

 1. Susanna Winterillä on kauniita ja ajattomia malleja; niin on tämäkin. Tosi tyylikäs.
  Lankakaappi on luksusta. Sisällön näkee yhdellä silmäyksellä, edellyttäen että kaikki langat mahtuvat kaappiin. Minulla langat ovat kolmessa sängynaluslaatikossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo lankakaappi on aika iso, mutta ei sinne kyllä kaikki mun langat mahdu. Osa on muovilaatikoissa vaatehuoneessa. Lankakaappi kuitenkin auttaa järjestyksenpidossa!

   Poista