lauantai 28. joulukuuta 2019

Lahjasukkia ja joulukalenterilangat

Tänä vuonna neuloin vain kaksi joululahjaa. Perinteeksi on jo muodostunut, että teen kummitytölleni ja hänen veljelleen villasukat.

OPAL-SUKAT
Lanka: Opal Sunrise 65g
Puikot: 2.25mm
Kummityttö sai Opalista neulotut perussukat. Värin nimi Feuerroter Sonnenball viittaa tulenpunaiseen aurinkoon, mutta mielestäni sukissa on hieman jouluisetkin värit. Sukista tuli melkein identtiset, vaikka en sitä edes yrittänyt.

RAITASUKAT
Lanka: Adlibris Socki Stonewash ja Pirta sukkalanka yht. 128g
Puikot: 3.5mm
Joulukuun puolessa välissä huomasin, että kummitytön veljen sukat vielä puuttuivat. Onneksi paksusta langasta sukat valmistuvat nopeasti. Tällä kertaa yhdistin kaksi "halpislankaa" toisiinsa. Sekä Adlibriksen Socki että Pirta sukkalanka tuntuivat oikein mukavilta neulottavilta. Lopputuloskin on mielestäni kiva. Ainut huono puoli Pirta sukkalangassa oli se, että langan seassa oli aika paljon roskia (heinää yms.).

Kuten aiemmin kerroinkin, niin minulla oli Lankafarmin lankajoulukalenteri. Tässä kuvassa ovat kaikki kalenterin langat. Niitä on yhteensä 670g.


Vielä en ole keksinyt, mitä langoista aion tehdä. Se ei kuitenkaan haittaa, sillä näitä minikeriä on niin hauska sommitella erilaisiksi värikomboiksi.

Tänään minua ilahdutti: Jouluiset lammasservetit!

4 kommenttia:

 1. Kauniita sukkia. Kiva seurata mitä teet noista joululangoista. Servetti on niin hauska että siitähän sais mukavan taulunkin tehtyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Servetit on tosiaan niin kivoja, ettei niitä raaskii edes käyttää!

   Poista
 2. Upeita sukkia ja onpas sinulla ollutkin upea kalenteri. Nyt vaan kirjontaneuleita loihtimaan.

  VastaaPoista