perjantai 28. kesäkuuta 2019

Close to You


CLOSE TO YOU
Lanka:Scheepjes Whirl 172g (väri: Night Time Bubbles)
Puikot: 3.75mm
Ohje: Close to You by Justyna Lorkowska
Ostin pari vuotta sitten Tampereen kädentaitomessuilta Whirl-lankaa, josta minun oli tarkoitus virkata poncho. Huomasin kuitenkin Ravelrysta, että joku oli neulonut kyseisestä langasta Justyna Lorkowskan Close to You -huivin. Tein suunnitelmiin samantien muutoksen, sillä tämä Justynan ilmainen neuleohje on ollut minun neulejonossani jo pitkään.


Liukuvärjätty lanka pääsee edukseen tässä mallissa!


Ohje on helppo ja huivin neulominen on rentouttavaa, mutta ei kuitenkaan liian tylsää. Mielenkiinto säilyy pitsireunuksen ansiosta.


En käyttänyt ihan koko lankakakkua (=225g), sillä en halunnut huivista enää yhtään isompaa. En ollut myöskään innostunut viimeisenä tulevasta mustasta väristä, joten jätin sen suosiolla pois. Mitä ihmettä teen nyt tuolla jäljelle jääneestä 62 grammasta?


Lanka on 60% puuvillaa ja 40% akryylia. Vaikka en akryylista kauheasti välitä, niin huiveissa se kuitenkin toimii. Se tuo nimittäin puuvillan kaverina ihanaa keveyttä.

Tänään minua ilahdutti: Onnistuin mielestäni valitsemaan tänä vuonna kauniit kesäkukat pihallemme.Sen lisäksi minua ilahduttaa, että Jyväskylän neulefestareihin on enää viikko!

2 kommenttia:

  1. Kaunis huivi. Olen yrittänyt aloittaa tätä huivia pari kertaa ja luovutin muistaakseni viidennen kerroksen jälkeen. Vissiin lanka ei ollut sopiva, pitää katsoa jokin muu lanka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Suosittelen kyllä tämän huivin neulomista.

      Poista