tiistai 10. tammikuuta 2017

Lempi-huivi

LEMPI
Lanka: BC Garn Semilla yht. 118g
Puikot: 5mm
Ohje: Lempi by Susanna Winter (talvi knits.)
En ole tainnut ennen neuloakaan BC Garnin langoilla. Semillaa ostin lankakaupan loppuunmyynnistä keväällä ja jo ostohetkellä minulla oli Lempi-huivi mielessä.


Huivin väritys ei ole tyypillinen minulle, mutta tykkään näistä väreistä todella paljon. Enkä ole ainoastaan ihastunut väreihin, vaan myös itse lanka oli ihanaa neulottavaa. Aion ihan varmasti toistekin ostaa Semillaa.


Enkä ole ainoastaan ihastunut lankaan, vaan myös huivimalli on täydellinen. Tätä neuloessa koulutuspäivän puuduttava luentokaan ei tuntunut kovin kurjalta.Nirkkopäättelyä tehdessä pelotti, että vihreä lanka loppuu kesken, mutta sitäpäs jäikin vielä kaksi grammaa!Päivän kirjavinkki: Håll käften, jag räknar! En stickares bekännelser, Julia Skott


Julia Skott on ruotsalainen toimittaja. Vapaa-aikanaan hän neuloo ja tekee mm. Rätt avigt -nimistä neulepodcastia neljän ystävänsä kanssa. Skottin kirja kertoo neulomisesta ja langoista. Kirjassa ei ole neuleohjeita, vaan lyhyitä pakinan tyylisiä hauskoja juttuja neulomiseen liittyen. Kanadalainen Stephanie Pearl-McPhee on kirjoittanut vastaanvanlaisia kirjoja englanniksi.

Tänään minua ilahdutti: Norjasta tulee ainakin minulle ensimmäiseksi mieleen upeat neuleet. Joulun aikaan meillä oli vieras Norjasta ja ainakin hänen kohdallaan kaikki kliseet pitivät paikkansa; hänellä oli upeita isoäidin neulomia villapaitoja, lapasia ja sukkia. Harmi, kun en tullut ottaneeksi kuvia niistä!

8 kommenttia:

 1. Todella kauniit värit ja kaunis huvimalli! Minusta Semilla on kiva lanka, olen tehnyt siitä takin ja jotain muutakin.

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis Lempi! Tekispä mieli kokeilla tuota Semillaa.

  VastaaPoista
 3. Aivan upea huivi!En itse ole oikeastaan huivin käyttäjä mutta tätä aion kyllä kokeilla!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kun muistutit tämän huivin olemassaolosta! Kauniit värit ja kaunis malli.

  VastaaPoista
 5. Kaunis huivi, minullekin lanka on vieras. Täytyypä muistaa, kiitos vinkistä.

  VastaaPoista