lauantai 21. tammikuuta 2017

The First Light

Tänään pääsen vihdoinkin esittelemään viimeisen viime vuoden puolella valmistuneen työn. Seuraavassa postauksessa siirrytäänkin sitten vuoden 2017 töihin.

THE FIRST LIGHT
Lanka: Hedgehog Fibres Skinny Singles 79g, Malabrigo Sock 67g
Puikot: 4.5mm
Ohje: The First Light by Veera Välimäki
Ensimmäisen kerran näin tämän Veera Välimäen suunnitteleman huivin Tampereen Kädentaitomessuilla. Halusin hankkia ohjeen heti, kun se joulukuussa julkaistiin.


Olin vähän aikaisemmin hankkinut ensimmäisen Hedgehog Fibresin keltaisen Skinny Singles vyyhdin ja oli heti selvää, että käytän sen juuri tähän huiviin. Kaveriksi ajattelin ensin harmaansinistä Väinämöistä, mutta lopulta päädyin Malabrigo Sockiin. Se on tummanvihreää ja sointuu hyvin yhteen keltaisen kanssa.Keltainen ei kuulu yleensä suosikkiväreihini ja siksi neulomisen aikana tuli välillä tunne, että huivista ei tule kiva. Tämä huivi oli kuitenkin taas hyvä esimerkki siitä, että keskeneräistä työtä ei kannata tuomita. Kun huiviin tuli lisää tummempaa väriä, niin kokonaisuus muuttui enemmän omaa silmää hiveleväksi.

Tytär oli joululomalla pitkästä aikaa kotona ja hän pääsikin samalla valokuvamallikseni. Kuvia ottaessa huomasin, että huivi sopii erinomaisesti hänelle, joten huivi sai hänen luotaan uuden kodin.Tänään minua ilahdutti: Telkkarista ei tule kovinkaan monta sellaista ohjelmaa, jota haluan seurata. Pitääkö olla huolissaan on kuitenkin sellainen ohjelma, joka viihdyttää. Siksi olinkin tosi iloinen, kun huomasin, että tällä viikolla alkoi ohjelman uusi kausi.

7 kommenttia:

 1. Kaunis huivi! mietin, että keltaista en ole paljon neulonut.

  Pitänee katsoa seuraavalla kerra tuo ohjelma.

  VastaaPoista
 2. Upea! Tämä huivi on ehdottomasti neulottava loppuun, jotta näkee kokonaisuuden. Minäkin aloin epäröimään värejäni jossain vaiheessa, mutta ilme muuttui ihan täysin viimeisten raitojen jälkeen.

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis huivi! Ihanat nuo värit, tytär on varmasti onnellinen uudesta huivistaan :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana huivi! Niin kauniit värit olet valinnut mukaan :).

  VastaaPoista
 5. Todella upean mallinen ja värinen.
  Mukavaa viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
 6. Tuo on kyllä kaunis, hyvä väriyhdistelmä!

  VastaaPoista
 7. Todella kaunis huivi! Keltainenkin kannatti=)

  VastaaPoista