tiistai 27. syyskuuta 2016

Postia, postia!

Vaikka ostankin todella paljon lankaa, niin ilomielin otan sitä vastaan, jos joku keksii sitä minulle tarjota. Tosin tällaisen tilanteen eteen "joudun" valitettavan harvoin. Viime viikolla kuitenkin sain ilahduttavan sähköpostin Prymiltä. Anne Mäkelä kysyi, haluaisinko vastaanottaa lankapaketin. Siis haluanko?! No todellakin!


Prym Consumer Finland Oy on käsityötarvikkeiden maahantuoja. Prym tarvikkeiden lisäksi he tuovat  Suomeen mm. Rowanin, Schachenmayrin ja Regian neulelankoja. Minun paketissani oli kahta Scachenmayrin uutuuslankaa. Iso siniharmaa kerä on Fashion Kid Light -lankaa, jossa on nylonia, akryyliä ja mohairia. Kerä on todella muhkea, sillä sadassa grammassa on peräti 600m lankaa! Vyötteen sisällä on ohje kauluriin ja ohjeen löydät myös tämän linkin takaa. Katselin myös Dropsin ohjeita ja esim. Summer Stream -pitsiponchon saisi neulottua yhdellä Fashion Kid Light -kerällä. Täytyy vielä hetki miettiä, että kumpaa alan neuloa.

Toinen uutuuslanka on Fashion Nordic Dream. Langan koostumus on 57% viskoosia, 35% villaa ja 8% polyamidia. Neuletiheys on 15s. Tästä aion neuloa joko lapaset tai pipon. Päädyinpä kumpaan tahansa, niin aion neuloa paketissa ollutta heijastinnauhaa mukaan. Nyt jo huomaa koiran kanssa ulkoillessa, että heijastimia ei kertakaikkiaan voi olla koskaan liikaa.

Tänään minua ilahdutti: Suurta iloa tuottaa tällä hetkellä myös luonnon kauneus!3 kommenttia:

 1. Kivat langat.
  Minäkin olen ollut tänään melkein sanaton syksyisen luonnon kauneudesta.

  VastaaPoista
 2. Syksy on kaunis vuodenaika väriloistossaan.

  VastaaPoista
 3. Ihanat langat olet saanut. Kauniita nuo ruskakuvasi

  VastaaPoista