torstai 8. syyskuuta 2016

Kaihola

KAIHOLA
Lanka: Katia Lino 115g
Puikot: 5mm
Ohje: Kaihola by Heidi Alander
Vaikka minulla on huiveja aikamoinen määrä, niin yhtään pellavaista en ole omistanut. Katian Lino on 100% pellavalankaa ja siitä neuloin Heidi Alanderin suunnitteleman Kaiholan.


Aikaisemmin olen neulonut Linosta tunikan, mutta sen olen heittänyt roskiin jo aikoja sitten, sillä se oli liian "rättimäinen". Puikkokoko taisi olla hieman pielessä. Huiviin Lino sopii sen sijaan mainiosti.


Ihan superkivaa neulottavaa tämä lanka ei ole, sillä se on aika kovaa ja halkeilevaa. Ei se kuitenkaan kauheakaan kokemus ollut.


Aika moni pitää huivia kaulassa myös sisätiloissa. Minä teen niin erittäin harvoin, sillä se tuntuu mielestäni liian kuumalta. Tällaista pellavaista huivia voisin kuitenkin kuvitella käyttäväni myös asusteena.


Kaiholan mallineule ei ole aikaisemiin herättänyt mitenkään kummemmin mielenkiintoani, mutta kun pyörittelin tätä lankaa käsissäni, niin yhtäkkiä tajusin, että nämä kaksi muodostavat täydellisen parin.


Tänään minua ilahdutti: Lemmen viemää -sarjan Hildegard oli taas eilen puikot kädessä!5 kommenttia:

 1. Onpa kaunis ja voin hyvin kuvitella, että pellava sopii tuohon malliin hyvin. Itse en ole tainnut neuloa koskaan mitään pellavasta, mutta jonkun kesähuivin voisikin joskus tehdä!

  VastaaPoista
 2. Ompa kaunis pellavalangasta neulottuna. Mnullakin on jonkun verran pellavalankaa, jolle olen käyttöä miettinyt, taitavat päätyäkkin huiveiksi.
  Kiva tietää että on muitakin Lemmen viemään hurahtaneita =) Vaikkei mitään muuta tulisi telkasta katsottua, niin Lemmen viemää täytyy seurata joka päivä. Kyllä jokaisen naisen elämässä pitää edes vähän jotain hömppää olla ;D

  VastaaPoista
 3. Kaunis huivi. Lanka ja malli ovat tosiaan täydelliset yhdessä.

  VastaaPoista