torstai 19. marraskuuta 2015

So Sweet Socks

Kesällä laitoin Ravelryssa olevia suosikkiohjeitani järjestykseen. Sieltä bongasin nämä Niina Laitisen sukat.

SO SWEET SOCKS
Lanka: Novita Nalle Taika 83g
Puikot: 3mm
Ohje: So Sweet Socks by Niina Laitinen
Kuvio on todella kiva ja helppo, mutta paremmin se olisi päässyt oikeuksiinsa hieman vaaleamman värisessä langassa. Tosin tykkään kovasti tästä Nalle Taika -langan sävystä. Tällä saa nimittäin räsymattosukat aikaiseksi yhdellä langalla.


Näissä sukissa kokeilin ensimmäistä kertaa ristiinvahvistettua kantapäätä. Aika kivan näköinenhän se on, mutta jatkossa taidan tehdä ihan tavallisen version.

Päivän kirjavinkki: Amorin kiehkurat, Anna Jansson


Anna Jansson on tunnettu dekkareistaan ja siksi olikin yllättävää, kun häneltä ilmestyi viihderomaani Amorin kiehkurat. Kirjan alku ei ollut ollenkaan minun makuuni ja olin jo monta kertaa jättämässä kirjan kesken. Kanpaamoyrittäjä Angelika yrittää saada asiakkaitaan löytämään toisensa ja kampaamon nimi onkin Salong d´Amour. Se ei ole kovin kiinnostavaa, mutta kun Angelikan omaan elämään astuu mystinen mies, niin kirjan juoni vie mennessään. Välillä kirjassa on jopa dekkarimaisia elementtejä.


Tänään minua ilahdutti: Valon väheneminen aiheuttaa sen, että makeannälkä kasvaa. Onneksi työpaikalla on sellainen tapa, että vähäisemmästäkin syystä tarjotaan työkavereille jotakin hyvää. Tänäänkin oli nimppareiden kunniaksi kahdenlaista kakkua ja karkkia. Tällainen herkuttelu piristää kummasti työpäivää.

3 kommenttia:

  1. Absolut toll die Socken!! Ich habe auch was ganz Buntes hier auf Lager, muss nur noch Fotos davon machen. Das Licht ist schlecht dazu im Moment.

    VastaaPoista
  2. Todella kauniit sukat. Varpaita lämmittää.

    VastaaPoista